Rahim duvari inceligi

Angelofus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
22
9
1
37
Doktorum rahim inceligi için estrofem verdi.BU ilacı kullanip ise yarayan oldu mu?rahim inceligini önlemek ic8n başka neler yaptınız? Bilgisi olanlar paylasirlarsa çok sevinirim.rahim duvari ince olduğu için bebek tutunamiyor.reglime 16.
Günü 4 mm falandi.

Merhabalar bende estrofem kullaniyorum surekli olarak 2ay mola verdik simdi.
doktorumuz adetin 2.gunu 2.3mm iken 2doz 4 gun kullaniyorum. Sonra 3doz 5 gun , sknrasinda da 4 doz 4 gun kullandiriyor. Bunlarin sonunda toplam kalinlik 6 mm oluyor ... bazi aylarda 7 mm ye yukseliyor. Ama daha yukari cikmiyor bu uzden tup bebek denemesiji gerceklestiremiyoruz. Yaklasik 3-4 aydir yyumurtalar dondurukdu bekletiyoruz. Artik biran once kalinlassin ya uygulamaya gecelim diye bekliyoruz. Nar suuu da ictim , ermis aktarin ayva cicegi cayinida ictim etki etmedi. Bakalim simdi 2 ay moladayiz sonra tekrarsan deneyecegiz ama baska bir doktora daha gorunmek istiyorum alternatif tedavi yolu varmi diye. Fikirleriniz yada tavsiyelerijiz olursa sevinirm. istanbul kartalda yasiyorum

Doktorum rahim inceligi için estrofem verdi.BU ilacı kullanip ise yarayan oldu mu?rahim inceligini önlemek ic8n başka neler yaptınız? Bilgisi olanlar paylasirlarsa çok sevinirim.rahim duvari ince olduğu için bebek tutunamiyor.reglime 16.
Günü 4 mm falandi.

ben de dün başladım o ilaca ama bu ay e2 yani östrojen düşük çıktı benim ondan verdi doktor o hapı yoksa rahim kalınlığım normal.

Back
X