• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim duvarı kalınlığı

birsenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
39
0
36
Ankara
kızlar bu rahim duvarı kalınlığı ile iligili bilginiz varmı bana dt m ameliyat olabilirsin dedi ama tekrar gittiğimde ameliyattan fln bahsetmedi kafam karıştı benimde sizde böyle bişeyle karşılastınız mı?

kızlar bu rahim duvarı kalınlığı ile iligili bilginiz varmı bana dt m ameliyat olabilirsin dedi ama tekrar gittiğimde ameliyattan fln bahsetmedi kafam karıştı benimde sizde böyle bişeyle karşılastınız mı?[/QUOTE

aynı sorun bendede var malesef...ama bende rahim yapışması vardı amaliyat falan oldum sonrasında duvar kalınlaşmadığını söyledi dr um..senin adet miktarın nasıl benim adetlerimde çok az geliyor..geçen yıl tedavi gördüm ama bebek olmadı sonrasında tüp bebek yaptırdık oda olmadı tek sorun rahim duvarı kalınlaşamaması görünüyor şuanda..bunun için ilaç desteği veriyorlar..birde akapunktur işe yarıyormuş galiba ben yaza onu deniycem inşş..benim bildiklerim bu kadar geçmiş olsun..

tşk ederim saol sanada çok geçmiş olsun. benim adetim normal dt bikere söyledi kalınlaşma var die tekrar gittiğimde söylemedi anlamadım oyüzden başka dt ye gitcem onlar ne dicek bakalım etrafımdakiler bizlerede aynı şeyler söylendi ama bi zararı yok diyolar ve hepsininde tedaviye gerek olmadan çocukları oldu..

Back
X