rahim duvari kalınlığı

kirmizipikap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
190
33
118
Kizlar merhaba
bugun doktora gittim normal kontroller için. Adetime 4-5 gun var daha. Rahim duvarim 11 mm olmus bu iyi bi haberin işareti olabilir dedi. Ne dersiniz kizlar umutlanmaya başlamali miyim?:KK66::anneadayı:

Bence doktorun erken umutlandırmış bunu derken şunu da demeliydi rahim regliye yakın da kalın olur biz yumurtlama dönemindeyken rahim kendini gebeliğe hazırlar kalınlaşır ama gebelik olmazsa regl ile atılır yani regl de olabilirsin gebr olsak da olmasak da regliye yakın herkesin rahim duvarı kalındıt yani ayrıca neden dr gittiniz bu aşamada gebelik belli olmaz regl gününüz 1 gün geçsin kan testi yaptırın. Umarım vardır

Bence doktorun erken umutlandırmış bunu derken şunu da demeliydi rahim regliye yakın da kalın olur biz yumurtlama dönemindeyken rahim kendini gebeliğe hazırlar kalınlaşır ama gebelik olmazsa regl ile atılır yani regl de olabilirsin gebr olsak da olmasak da regliye yakın herkesin rahim duvarı kalındıt yani ayrıca neden dr gittiniz bu aşamada gebelik belli olmaz regl gününüz 1 gün geçsin kan testi yaptırın. Umarım vardır

Doktora gitmem gebelik olup olmadigi ile ilgili degildi. Rezervlerde azalma var v.s diye test istemisti sonuclari ancak goturebildim. Elbette hamileligin belli olmayacagini biliyorum.. ayrica doktorum sizin soylediklerinizi de iletti ama benim soyle bir durum var: reglm yarim gun denecek kadar kisa suruyor. Bu kalinlik 1 gun suren regl icin biraz fazla gebelik de olabilir dedigi icin yazmak istedim

Tesekkur ederim cevabiniz icin

Reglime 4 gün vardı hamilelikten şüphelendiği için kan verdim hcg 17 çıktı daha sonra doktor ultrasonda kontrol etti rahim duvarınız kalinlasmis bu gebelikte görülür dedi. 2 gün sonra tekrar kan verin dgerinizi kontrol edelim dedi bugün de hcg 52 olmuş yani gebelik varmış. Tavsiyem sizde bir kan testi yaptırın regl gününüzü beklemeden

Reglime 4 gün vardı hamilelikten şüphelendiği için kan verdim hcg 17 çıktı daha sonra doktor ultrasonda kontrol etti rahim duvarınız kalinlasmis bu gebelikte görülür dedi. 2 gün sonra tekrar kan verin dgerinizi kontrol edelim dedi bugün de hcg 52 olmuş yani gebelik varmış. Tavsiyem sizde bir kan testi yaptırın regl gününüzü beklemeden

Yaaa gercekten mi :KK56: gunu gelsin diyodum ama dayanamayip yaptiricam o zaman

Back
X