Rahim Duvarı Kalınlığı

bayanhope

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
1.044
792
123
hocam merhaba
2.tüp bebek tedavisine başladım ilkinde gebelik oluşmadı..
şu an prolaktinim 50 çıkmıştı dostinex kullanıyorum
karyotip testler sorunsuz çıktı
rahim usg temizdi sıkıntım yoktu
her ihtimale karşı histereskopi yapıldı rahim çentiklendi histereskopide de rahimde polip miyom gibi olgulara rastlanmadı,
puregon 175
merional 75 ile iğnelere başladım 5,günümde yumurtalık kontrolüm vardı rahim duvarı kalınlığı 12.60 çıktı doktorum bunun 10-12 .günde olması gerektiğini söyleyip tedaviyi dondurulmuşa çevirdi..tedirginliğim şu rahim duvarı kalınlığı ciddi ve korkmam gereken bir durum mu ?

iğnelerim şu an puregon 150
merional 150 olarak ayarlandı yarın olgalutran da yapacağım 25 olarak ...

ortada ciddi bir durum var mı yoksa halledilebilir basit bir durum mu bu cevaplarsınız sevinirim.endişeliyim.
yarın yine yumurtalık kontrolüm var östrojen ve prolaktin değerime bakacakmış doktorum ..

hocam merhaba
2.tüp bebek tedavisine başladım ilkinde gebelik oluşmadı..
şu an prolaktinim 50 çıkmıştı dostinex kullanıyorum
karyotip testler sorunsuz çıktı
rahim usg temizdi sıkıntım yoktu
her ihtimale karşı histereskopi yapıldı rahim çentiklendi histereskopide de rahimde polip miyom gibi olgulara rastlanmadı,
puregon 175
merional 75 ile iğnelere başladım 5,günümde yumurtalık kontrolüm vardı rahim duvarı kalınlığı 12.60 çıktı doktorum bunun 10-12 .günde olması gerektiğini söyleyip tedaviyi dondurulmuşa çevirdi..tedirginliğim şu rahim duvarı kalınlığı ciddi ve korkmam gereken bir durum mu ?

iğnelerim şu an puregon 150
merional 150 olarak ayarlandı yarın olgalutran da yapacağım 25 olarak ...

ortada ciddi bir durum var mı yoksa halledilebilir basit bir durum mu bu cevaplarsınız sevinirim.endişeliyim.
yarın yine yumurtalık kontrolüm var östrojen ve prolaktin değerime bakacakmış doktorum ..
Merhabalar : çatlatıcı iğne günü bakılacak e2 ve progesteron hormon düzeyinıze ve folıkul sayısına göre dondurma olup olmayacagına karar verılecektır.Bol şans dılerım.

Back
X