Aşılama rahim duvarı yapışıklığı olupta hamile kalan var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gulsultan

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
176
14
318
43
merhaba arkadaşlar ben tam 3 yıldır bebek tedavisi görmekteyim ama net bir sonuç alamadım hep bir engel çıkıyo karşıma polikisttik overim 2 aşılama ve 1 tüp bebek denedik ama olmadı şimdi rahim duvarı yapışıklığı var dedi dr um bir kısmını ayırmış çok kanama oluyo diye bıraktı şimdi tekrar ameliyat olucam ama sonuç ne olur bilemiyorum benim gibi olupta hamiş kalan var mı aramızda ne olur yardımm edin bana kızlarr bende anne olmak istiyorumm evim çok boşş sesizz :2:

demek tek ben mişim bu dertten muzdarip ALLAH kimseninde başına vermesin bi kişi bile cevap vermemiş :2: :2:

Hiç olur mu? Ben histereskopi oldum açılmadı, laparoskopi oldum açılmadı, yeniden histereskopi spiral ve balon uygulandı yine kapandı. çok daha kötüleri var canım

Hiç olur mu? Ben histereskopi oldum açılmadı, laparoskopi oldum açılmadı, yeniden histereskopi spiral ve balon uygulandı yine kapandı. çok daha kötüleri var canım

Çok geçmiş olsun arkadaşım bende 4 kere ameliyatlar geçirdim... aynı senin gibi histeroskopi laparoskopi balon hepsi uygulandı yine yapıştı :( son bi kez daha histeroskopi oldum tekrar balon uygulanacak bakalım kısmet artık.. SEnin durumun şimdi nasıl cvp yazarsan sevinirim İnşallahh yapışıklığın geçmiş hamilesindir....

Çok geçmiş üstünden inşallah hamile kalmissindir lütfen cvp yaz bende 5 kez ameliyat oldum hala yapışık

Back
X