- 6 Ekim 2022
- 105
- 25
- 13
- 28
- Konu Sahibi beyzaanurrrr
Kizlar rahim duvarim 18 mm kalınlaşmış beta HCG 597 doktorum normal olduğunu söyledi normal mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorun nasıl olması gerektiğini söylemiş sağlıkla ilerler inşallahKizlar rahim duvarim 18 mm kalınlaşmış beta HCG 597 doktorum normal olduğunu söyledi normal mi
İnşallah çok teşekkür ederimDoktorun nasıl olması gerektiğini söylemiş sağlıkla ilerler inşallah
Rica ederim kaç haftalıksinjzİnşallah çok teşekkür ederim
5 haftalık dedilerRica ederim kaç haftalıksin
rahim duvarına takılmıyorum ben ya:) bana devletteki doktor ne gebelik testi rahim duvarın ince zaten gebe kalamazsın dedi yolladı,halbuki hamileymişim:)Kizlar rahim duvarim 18 mm kalınlaşmış beta HCG 597 doktorum normal olduğunu söyledi normal mi
Banada kimyasal dedi gönderdi işte 6 gün önce ahh bu devlet doktorlarirahim duvarına takılmıyorum ben ya:) bana devletteki doktor ne gebelik testi rahim duvarın ince zaten gebe kalamazsın dedi yolladı,halbuki hamileymişim:)
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah5 haftalık dediler
ne alaka ya kalınlıktanmı anlamış:) tüp bebekte ilaçla 19 mm ulaştırıp yaptılar transferiBanada kimyasal dedi gönderdi işte 6 gün önce ahh bu devlet doktorlari
Amiiin çok sağolun güzel dualarınız için rabbim nerede kim çaresiz bekliyorsa yüzünü güldürsünAllah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Beta 64 iken alttan muayene etti bişey yok dedi kimyasalne alaka ya kalınlıktanmı anlamış:) tüp bebekte ilaçla 19 mm ulaştırıp yaptılar transferi
ya AllAH aşkına ya 64 'te ne kesesi görünüyormuş anlamadım benBeta 64 iken alttan muayene etti bişey yok dedi kimyasal
Bende 64 ile öğrenmiştim rahim duvarı kalınlığı 22 diye hatırlıyorum, zaten o değerle hiç bişey gözükmez 1 hafta sonra tekrar çağırdı o zaman da sadece keseyi görmüştüm bebeği göremedim , kimyasal diye söylemesi ne alakaymış bak ben 17 haftalık oldum bugün sakın moralini bozma bol dua et ve doktorunu değiştir canımBeta 64 iken alttan muayene etti bişey yok dedi kimyasal
İste maddiyat bu aralar sıkıntılı diye devlete gitmek zorunda kaldım ama bir kez daha anladım girmemem gerektiginiya AllAH aşkına ya 64 'te ne kesesi görünüyormuş anlamadım ben
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah değiştirdim bugün özele gittim mecburen ama sonuç iyi olduğunu söyledi doktorBende 64 ile öğrenmiştim rahim duvarı kalınlığı 22 diye hatırlıyorum, zaten o değerle hiç bişey gözükmez 1 hafta sonra tekrar çağırdı o zaman da sadece keseyi görmüştüm bebeği göremedim , kimyasal diye söylemesi ne alakaymış bak ben 17 haftalık oldum bugün sakın moralini bozma bol dua et ve doktorunu değiştir canım![]()
canım devlette olsa doktorunu değiştir,64 tabiki kese görünmez ,benim 700 bile alttan görünmemiştiİste maddiyat bu aralar sıkıntılı diye devlete gitmek zorunda kaldım ama bir kez daha anladım girmemem gerektigini
Sakın moralini bozma canım hep iyi düşün, bana sağlık ocağı doktoru sonucu görünce hamile değilsin boşuna ümitlenme demişti bende buradaki arkadaşlara sormuştum herkes de hamilesin demişti. Nasıl bir his olduğunu çok iyi anlıyorum belirsizlik gibi ama kötü düşünme inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alalım yavrularımızıAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah değiştirdim bugün özele gittim mecburen ama sonuç iyi olduğunu söyledi doktor![]()
Amiiin inşallahhSakın moralini bozma canım hep iyi düşün, bana sağlık ocağı doktoru sonucu görünce hamile değilsin boşuna ümitlenme demişti bende buradaki arkadaşlara sormuştum herkes de hamilesin demişti. Nasıl bir his olduğunu çok iyi anlıyorum belirsizlik gibi ama kötü düşünme inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alalım yavrularımızı![]()
Özele gideceğim bir süre değiştirdimcanım devlette olsa doktorunu değiştir,64 tabiki kese görünmez ,benim 700 bile alttan görünmemişti
aynen canım en azından bebişi görene kadar git:)Özele gideceğim bir süre değiştirdim![]()