Rahim enfeksiyonu geçer mi

umutcannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2023
660
En iyi cevaplar
1
264
33
Merhaba. Rahimde bakteri, enfeksiyon antibiyotikle geçer mi, ne kadar sürede geçer 10 günlük bi antibiyotik verdi doktorum? Transfer engel midir? Yardımcı olur musunuz?

Merhaba. Rahimde bakteri, enfeksiyon antibiyotikle geçer mi, ne kadar sürede geçer 10 günlük bi antibiyotik verdi doktorum? Transfer engel midir? Yardımcı olur musunuz?
Ayın sonuna kadar geçer bence,geçmezse yaptırmayın derim rahimde bakteriyi bilmiyorum ama bende mantar vardı transfer oldu tutunmadı çok pişman oldum transfer yaptırdığıma,dr zararı olmaz demişti ama ben öyle düşünmüyorum

Doktor bu şekilde transfer yapmak istemiyor zaten. Ama zaman da az. 10 gün sonra regl olurum. O zaman kontrole gidicem karar vericek. Antibiyotik kullanıyorum şu an 12 saate bi flagyl adı. Yani etkisini ne zaman gösterir geçer mi zaman mı alır bilmiyorum. Yoksa sanırım ertelicek. Bi de ilk defa başıma geliyo bu enfeksiyon falan korkulacak bi şey mi bilemedim.

Eger bakteriyse suan ayni dertten muzdaribim..ve gecmior ne yapsam gecmior siradan bir enfeksion gecior ama bakteri cok illet birseymis ya

Eger bakteriyse suan ayni dertten muzdaribim..ve gecmior ne yapsam gecmior siradan bir enfeksion gecior ama bakteri cok illet birseymis ya
ne olduğunu bilmiyorum tam olarak söylemedi doktorum ama antibiyotik verince böyle bi şeydir diye düşündüm

ne olduğunu bilmiyorum tam olarak söylemedi doktorum ama antibiyotik verince böyle bi şeydir diye düşündüm
Yani bir enfeksiyon ya da bakteri yoktur belki de. Ben de şimdi opu sonrası söylediğiniz antibiyotiği kullanıyorum.rahmi toparlamak için verdigini söyledim. Belki sizinki de öyledir. Transferiniz sorunsuzca olur inşallah

Sezeryan hattında bi çizik var dedi ameliyat oldum sandı daha öncesinde Yani evet belki de değil açık açık demedi ama antibiyotik verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…