RAHİM FİLMİ ACİL BİLGİ

Yeni makineleri olan biyer bulursan daha iyi olur..ben 2 defa cektirdim..ilkinde cok acı cektim baya zordu bütün gün agrı cektim.. dayanamıyacak kadarda degildi ama zordu ..ikinciyi 8 ay falan önce özel tıp merkezinde cektirdim korktum yine acı cekicem sandım doktorum korkma makieleri yeni hemen biticek dedi hakikaten 3 dakika falan sürdü hic bisi anlamadım diyebilirim ve sonrasında agrıda olmadı....yani cektirdigin yer önemli

Çekinmeden önce güçlü bir kas gevsetici alin.buna rağmen orta siddette adet sancısı hissedeceksiniz.olumlu yönden bakin icerde ne tür iltihap varsa hepsi temizlenecek.doktor daha dikkatli ise caniniz kafanızda korktuğunuz kadar yanmaz.genel olarak da en fazla düşündügunuzun yarisi kadar agriniz oluyor 5 dakika çekim esnasında.rahimde darlik perde filan yoksa bir iki gün hafif kanamadan sonra biseyinoz kalmıyor.ben islemden sonra sancili adet gibi devam eder diye cok korktum.allaha şükür ağrı cekmedim sonrasında.allahtan kısa süren birsey

merhaba arkdaşlar bu filmin iyi bir hekim tarafından çekilmeside çok önemliymiş çünkü bazı dr tekrar çekilin bu film iyi çekilmemiş gibi yazılar da okudum bülent traş acıbadem hastanesi çok mu pahalıdır uzman bir dr tarafından bir de narkoz almak mümkünmü

arkadaşlar bende çekilcem bi sene önce çekilmiştim darlık vardı amaliyat oldum şimdi tekrar çekcek doktor ulrasonda gözükmüyormu acaba?bir de daha önceki filmde anestezi vermişlerdi bu üniv hastanesi anestesi vermicez dediler korkuyorum vala

merhaba rahim filmi çektirmek istiyorum zor bir işlemmidir nerde çektirebilirm
çektirenler varmı

Yorumları okudumda gerçekten hayret ediyorum. İlk çektireceğim zaman internetten yorumları okuyarak gittim ve o gece korkudan uyuyamadım. Ve çok dandik bir yerde çekim yaptırmışım(hangi dr baktıysa bu olmamış dedi)
Ve şuanda 2 yıl içinde 3. Kez çekim yaptırdım ve bir kere bile sizin dediğiniz gibi ne ağrı ne sancı hissettim. Allah aşkına yapmayın. Bakın insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. 3-5 dk lık bir işlem için ne narkozu. Gülüyorum bunları okudukça. Siz daha 3 dk lık işleme dayanamıyorsanız nasıl doğum yapacaksınız. Arkadaşım yemin ediyorum ne ağrı ne sancı duydum. Yer olarakta Bülent Tıraş hocam Fulya açık mr diye bir yere çektirdi. Çok ilgililer. Çok iyi bir yer. Hiç stres yapmayın. İlacı veriyor ve ilaç rahimde dağılınca çekimi yapılıyor. En fazla 5 dk. 5 dk sonrada raporu ve filmi veriyorlar. Fiyatı 500 ₺. Bülent hocanın hastalarına indirimli diye biliyorum ama yinede bir sorun. Allah şifalar versin.

Size kesinlikle katılıyorum bende bu bu ay çektirdim ve burada okuduklarımdan sonra çok panik oldum gece bende uyuyamadım film çektirirken hafif adet ağrısı gibi ağrı hissettim yani hiç burada okuduklarım gibi değildi ama o kadar germişim ki kendimi filmden sonra giyinirken bayıldım.. Aslında hiç korkulacak bir şey değil inanın alttan muayene ile farkı yok

Kesinlikle arkadaşım. Bu nedir ya. Narkoz falan diyorlar yahu. 3 gün oldu çekileli bende. Hiç ağrı sızı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…