- 24 Ekim 2016
- 31
- 25
- 3
- 28
- Konu Sahibi HuzuruM2158
Kızlar rahim filmi çok acıtıyomu yarın doktora gidicem korkuyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar rahim filmi çok acıtıyomu yarın doktora gidicem korkuyorum![]()
Ama bazıları öldüm öldüm dirildim çok acıdı falan yazmış hiç aklımda yokken çok korktum şimdi yaYok canim gayet basit bi operasyon
Ayyyy bi hamile kalırsam bi kucağıma alırsam hemen diğerinin çalışmalarına başlıcam kendime sözCanim Cok aman aman bir acisi olmuyor tabi ne icin yapilacagida onemli o esnada farkli bir mudahalede de bulunabilirler kendini sikmamani oneririm yoksa Cok kasilir korkarsan hatali sonuc cikar
Ayyyy bi hamile kalırsam bi kucağıma alırsam hemen diğerinin çalışmalarına başlıcam kendime söz![]()
Tamam canım benim çok teşekkür ederim içimi ferahlattınızAdet ağrısını düşün öyle bi ağrı ama anlık sonra geçiyor.. kendini kasmamak için derin derin nefes al kendini rahatlatmaya çalış kendini kasarsan hatalı sonuç çıkar tekrar olmak zorunda kalırsın
Aynen öyle o yeterki gelsin her ağrıya acıya rağzıyım eminim ki kucağıma aldığım an bütün acılar unutulucakInsallahhhh kalirsin tatlim. Hic korkma Hersey bebegin icin ona en saglikli sekilde kavusman icin oyle dusun. Oldum oldum dirildim diyenlere kulak asma. O derece bir agri olmuyor kendini kasma zaten Cok kisa bir islem hem bunun dogumu var bu kadarcik seylerden korkarsak nasil dogum yapariz o daha zor annelik zor is ama eminim bu yolda cekilen cile kutsaldir :)
Aynen öyle o yeterki gelsin her ağrıya acıya rağzıyım eminim ki kucağıma aldığım an bütün acılar unutulucakçok teşekkür ederim canım
![]()
Ama bazıları öldüm öldüm dirildim çok acıdı falan yazmış hiç aklımda yokken çok korktum şimdi ya
İnşallah ya adet düzensizliği beni çok zorluyo heryerim şişti olamıyorum sadece ilaç kullandığım zaman düzenli olabiliyorum canım sürekli ilaçlamı olucazCanim dun actigin konunu gordum simdi. Bende ayni durumdayim Ben de en son 11 eylulde adet oldum. Sol tarafimda 5 cm kist var rahim filminde sol tupum tikali ve sivi birikintisi cikti. Hemen rahmimden parca aldilar sonucu bekliyorum adet sokturucu verdi ilac bitti hala adet olmadim ve doktor kist iyi huylu ameliyatlik durum yok kist hamilelige engel degil hatta biz kistin yok olmasi icin gebelik oneriyoruz dedi 6 cm uzerine ameliyat yapiliyormus ama bu surede agir kaldirma kendini zorlayacak hareketler yapma ki kist patlama noktasina gelmesin dedi umarim film sonucun temiz cikar
İnşallah ya adet düzensizliği beni çok zorluyo heryerim şişti olamıyorum sadece ilaç kullandığım zaman düzenli olabiliyorum canım sürekli ilaçlamı olucazbende en büyük sebep adet düzensizliği bakalım yarın neler olucak
Evet kuzum kan sonucumu almadım yarın dediler doktor rahmin boş gözüküyo dediği halde eşim umutlu ve sevinçli onu mutlu edebilmeyi çok istiyorum keşke yarın bü mucize olsa doktor beni arayıp tebrik ederim dese sevinçten ölürüm heraldeCanim durumunu Cok iyi anliyorum bebis istiyorsun ama duzenin yok takip edemiyorsun oldu mu olacak mi stresi gebelik yok lafini duymak bunlar cok can sikici illa ki duzelecek Allahim yuzumuze baksin kucaklarimizi bos birakmasin insallah![]()
Canım merhaba, ben rahim filmi çektirmeden evvel burada farklı yorumlar okuyup sonunda kadınların bazıları abartıyor demiştim. Fakat ben çok acılı ve çok kötü bir tecrübe yaşadım. Üstelik ben adet dönemleri çok ağrılı geçen serumla acısı dinen bir kadınım.Kızlar rahim filmi çok acıtıyomu yarın doktora gidicem korkuyorum![]()
Canım bende yeni yaptırdım 15 gün oldu korkma bende çok korkmuştum bikaç gün kasık agrın oluyor okadar dinlenirsinKızlar rahim filmi çok acıtıyomu yarın doktora gidicem korkuyorum![]()
Canım ben antalyadayım açıkcası gittiğim hastanede çok güzel son model makinalar olan bi hastane değil antalyaya yeni taşındım bilmiyorumCanım merhaba, ben rahim filmi çektirmeden evvel burada farklı yorumlar okuyup sonunda kadınların bazıları abartıyor demiştim. Fakat ben çok acılı ve çok kötü bir tecrübe yaşadım. Üstelik ben adet dönemleri çok ağrılı geçen serumla acısı dinen bir kadınım.
Elbette herkesin acı eşiği farklıdır. Ama size bir kaç tavsiyem var.
Lütfen rahim filmi çekilecek cihazın c kollu olup olmadığını sorun.
Yeni cihazlarla çok daha az acıyla bu işlemi yaptıran pek çok kadın var. İstanbul'da meşhur bir doktor bile varmış maalesef ben sonradan öğrendim.
Bu işlem için görüntüleme merkezlerini tercih edin.
İşlem öncesi doktorunuzdan net bilgi alın ne olacak ne kadar sürecek vs
Eğer eski tip bir cihaz kullanılacaksa anestezi seçeneğini dikkate alın. Verilen anestezi 15,20 dakikalık ve çok hafif.
Önceki doktorum benim canımı çok yaktı buna rağmen gebelik oluşmadı.
Aylar sonra başka bir hekime başvurduğumda ilk söylediğim şeylerden birisidir bu bir daha hsg çekilmem beni ilk defa muayene eden hekim size anestezisiz mi çekim yaptılar dedi evet dedim ben canınızı yakacak hiç bir şey yapmayacağım dedi.
Hsg sonrası 3 ay muayene olamadım korkumdan.
Evet kuzum kan sonucumu almadım yarın dediler doktor rahmin boş gözüküyo dediği halde eşim umutlu ve sevinçli onu mutlu edebilmeyi çok istiyorum keşke yarın bü mucize olsa doktor beni arayıp tebrik ederim dese sevinçten ölürüm heralde![]()
O zaman araştırıp gidin ya da kararlıysanız da inşallah canınız hiç yanmaz.Canım ben antalyadayım açıkcası gittiğim hastanede çok güzel son model makinalar olan bi hastane değil antalyaya yeni taşındım bilmiyorum