Rahim filmi acısı ?

Tabi ki tatlim belkide guzel haberler alirsin neden olmasin derdi veren Allah dermaninida verir. Sadece kendini Cok sartlama sonra gebelik yok denince insan kahroluyor bosluga dusuyor. Dua et yoksa da uzulme bu olmayacak anlamina da gelmiyor. Ama insallah yarin guzel haber alirsin. Baba adaylari bu konuda Cok heyecanli oluyor :) once sagligini dusun daha sonra bebisinin zarar gormemesi icin annisinin saglikli olmasi gerek
İNŞALLAAHH YA Allah razı olsun güzel dileklerin için çok haklısın sabırla beklemek lazım üzülmek yok :anneadayı:

Arkadaşlar aynı adet ağrısı gibi o kadar da korkulacak birşey yok işlem 5 dk sürüyor ama 15-20 dk çok şiddetli 1 saate yakın sızlama şeklinde ağrı son buldu.
Bebeğim için diye diye kendimi teselli ettim. hamileliğin son dönemlerindeki sancılara nasıl dayanacağız.

Kızlar doktora gittim rahim filmi ikiye ayrılır dedi. Hsg ve histeroskopi. Hsg ışın yayıyor ben yapmıyorum histeroskopi yapıyorum dedi. Sizce hangisi iyi. Of kafayı yiyeceğim. Stres korku kararsızlık. Hangisi iyi kızlar lütfen bilenler desin

Back
X