Hayır, adetliyken rahim filmi çekilmez. İçeride kan var nasıl net filim elde edecekler. siz adetliyken kurumu arayaaksınız size ona göre randvu verecekler. Adet bitiminden 2. 3. günü gidin. 5 gün sonra çekilmior. Zor oluyor rahim duvarının en ince olduğu döenmlerde daha net sonuçlar çıkar. Bir de olası bir ilişkide gebelik riskine karşı fazla bekletmek istemezler.Merhaba ikinci cocugu istiyoruz ama bir turlu olmadi. Doktor rahim filmi istedi fakat ilk gittigim doktor adetin 10. gunu cekilecek dedi. Ikinci gittiğimde ise farkli bir doktor vardi adetin ilk gunu çekilmeli dedi. Zaten hafif pko var her ay olsam da ne zaman olacagimi hic bilmem nasil 1. gunu icin randevu alayim soylemeyi unuttum bunu. Rahim filmi cektirenler siz ne zaman çektirdiniz?
Evet ben de oyle biliyorum ama su anda da regliyim dun doktoru gordugumde 2. gunuydu. Bu ay reglin bitince yapacagiz demedi. Hatta progesteron icin 21. gun geldiğinde randevunu al 1.gunu icin dedi. Ben bugun hastaneyi arayayim en iyisi.Hayır, adetliyken rahim filmi çekilmez. İçeride kan var nasıl net filim elde edecekler. siz adetliyken kurumu arayaaksınız size ona göre randvu verecekler. Adet bitiminden 2. 3. günü gidin. 5 gün sonra çekilmior. Zor oluyor rahim duvarının en ince olduğu döenmlerde daha net sonuçlar çıkar. Bir de olası bir ilişkide gebelik riskine karşı fazla bekletmek istemezler.
vardır bir bilidği yavrum. BAen rahim ağzı daha rahat açılıyor diyorlar ama oda renglnin son günleri olur yani. BilemedimEvet ben de oyle biliyorum ama su anda da regliyim dun doktoru gordugumde 2. gunuydu. Bu ay reglin bitince yapacagiz demedi. Hatta progesteron icin 21. gun geldiğinde randevunu al 1.gunu icin dedi. Ben bugun hastaneyi arayayim en iyisi.
Adetliyken çekilmez adetten sonraki 10 gün içinde çekilmesi lazımMerhaba ikinci cocugu istiyoruz ama bir turlu olmadi. Doktor rahim filmi istedi fakat ilk gittigim doktor adetin 10. gunu cekilecek dedi. Ikinci gittiğimde ise farkli bir doktor vardi adetin ilk gunu çekilmeli dedi. Zaten hafif pko var her ay olsam da ne zaman olacagimi hic bilmem nasil 1. gunu icin randevu alayim soylemeyi unuttum bunu. Rahim filmi cektirenler siz ne zaman çektirdiniz?
Merhaba canm banada doktor adetli iken yapılacak bilgisini verdi ve yarın bunun için gideceğim ama randevu bilgisi banada hiç verilmediMerhaba ikinci cocugu istiyoruz ama bir turlu olmadi. Doktor rahim filmi istedi fakat ilk gittigim doktor adetin 10. gunu cekilecek dedi. Ikinci gittiğimde ise farkli bir doktor vardi adetin ilk gunu çekilmeli dedi. Zaten hafif pko var her ay olsam da ne zaman olacagimi hic bilmem nasil 1. gunu icin randevu alayim soylemeyi unuttum bunu. Rahim filmi cektirenler siz ne zaman çektirdiniz?
Nerede cektireceksiniz, cektirdikten sonra bilgi verebilir misiniz rica etsem?Merhaba canm banada doktor adetli iken yapılacak bilgisini verdi ve yarın bunun için gideceğim ama randevu bilgisi banada hiç verilmedi
Memorial de çektircem olur bilgi veririm canm. Kayseri'de hastaneNerede cektireceksiniz, cektirdikten sonra bilgi verebilir misiniz rica etsem?
Fiyat hakında bilginiz var mı bana da rahim filmi 1750 TL dediler bende bilmiyorum iyi birsey mi kötü birsey mi yaptırmak çok korkuyorumMerhaba canm banada doktor adetli iken yapılacak bilgisini verdi ve yarın bunun için gideceğim ama randevu bilgisi banada hiç verilmedi
Vallah değişiyor sanrm cnm bu bütün özeller farklı fiyat veriyor 1200 buldum ben perşembe olacağım. İyi birşey araştır istersen daha iyi olur. Bu yolla hamile kalan baya var. Benim arkadaşımında olmadı iki yıl geçen yıl hsg çekildi şuan 10 aylık oğlu var ve iki aylıkta hamile.Fiyat hakında bilginiz var mı bana da rahim filmi 1750 TL dediler bende bilmiyorum iyi birsey mi kötü birsey mi yaptırmak çok korkuyorum
Korkma korkulacak bir şey değil. Kendini sonucuna odakla bence ben öyle yapıyorum düşünki hamile kalacaksınFiyat hakında bilginiz var mı bana da rahim filmi 1750 TL dediler bende bilmiyorum iyi birsey mi kötü birsey mi yaptırmak çok korkuyorum
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip eder bende galiba önümüzdeki ay yaptırcam rahim filmiVallah değişiyor sanrm cnm bu bütün özeller farklı fiyat veriyor 1200 buldum ben perşembe olacağım. İyi birşey araştır istersen daha iyi olur. Bu yolla hamile kalan baya var. Benim arkadaşımında olmadı iki yıl geçen yıl hsg çekildi şuan 10 aylık oğlu var ve iki aylıkta hamile.
Öyle tabiki Allah yardımcımız olsunKorkma korkulacak bir şey değil. Kendini sonucuna odakla bence ben öyle yapıyorum düşünki hamile kalacaksın
İnşallah en hayırlı şekilde.İnşallah rabbim isteyen herkese nasip eder bende galiba önümüzdeki ay yaptırcam rahim filmi
Canım normal sakın olma anestezili ol. Stres yapma ben normal oldum ve canm çok yandı dayanamadım. Kanamam oldu. Tüpler biraz kapalıydı bende.Nerede cektireceksiniz, cektirdikten sonra bilgi verebilir misiniz rica etsem?
Adet bitiminden 3 gün sonra oldum 1200 oldumCanım normal sakın olma anestezili ol. Stres yapma ben normal oldum ve canm çok yandı dayanamadım. Kanamam oldu. Tüpler biraz kapalıydı bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?