Aşılama Rahim filmi adetten once cekilmesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

babywant

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
806
137
103
38
Merhaba arkadaalar
Yine kafami karistiran bir durumvar llutfen yardim edin.buguun tup bebek merkezine gittim benden hsg rahim filmi istedi aslinda adetten sonra cekilir diye biliyordum benim beklenen adet tarihim 24 u26 gibi gecen ay 26sinda olmuştum.yarina bana hsg cektirmem icin randevu verdiler sizce dogru zaman mi?netten okuyorum adetten bir iki gun sonra deniyor benim adetim de lekelenme seklinde bitiyor 9gun filan suruyor
Adet haric her Zaman yaptirabilecegimisoylediler ama suanda hamileelik durumum olursa diye ki esimin sperm adedi cok dusuk normal yolla olmaz dedi doktor.bugul ultrasonda bakti bisey goremedi.10 11haziran gibi yumurtlamistim.dollenme olma ihtimalinii dusunuursek ki cok cok dusuk ultrasonda gorunur muydu bugun.son adet baaalangiciniin 23.gunundeyim

Gozukmezdi. Iciniz illaki rahat etsin istiyorsaniz kanda gebelik baktirin. Bende de adetime 4 gun kala acil cektirmem soylendi. Hic hamilemiyim diye dusunmedim cunku olmuyordu zaten.

Gozukmezdi. Iciniz illaki rahat etsin istiyorsaniz kanda gebelik baktirin. Bende de adetime 4 gun kala acil cektirmem soylendi. Hic hamilemiyim diye dusunmedim cunku olmuyordu zaten.
Peki adetinize4gun kala cektirdiginjz rahim filminde hersey cikiyor mu benim cekincem o. Adetten once cekilirsem filmi sankibazi detylar cikmaz gibii geliyor bulent tras sitesinde tavsiye edilmez yaziyordu

Rahim filmi adet dönemi biter bitmez çekilir iyi goruntuleme acisindan rahim duvari da kalinlasmadan ve daha onemlisi gebelik durumlarina karsi senin adetine az kala cekmek istemeleri.normal gelmedi bana bence doktorunu degistir canim

Rahim filmi adet dönemi biter bitmez çekilir iyi goruntuleme acisindan rahim duvari da kalinlasmadan ve daha onemlisi gebelik durumlarina karsi senin adetine az kala cekmek istemeleri.normal gelmedi bana bence doktorunu degistir canim
Cnnm ben zaten iciim rahaat etmeedi o sekilde yapicam adetim lekelenme seklinde bittigi iccin ne zamaan kesildiginii inssallaah net olaarak anlarim.o kadar dusuundum ki bu konu icin gittimpoliklinik fabrika gibi isleyen bisey kapidda hasta doluxok unlu biyer ama hz olunca boyle unutuluuyorr sanırım

Cnnm ben zaten iciim rahaat etmeedi o sekilde yapicam adetim lekelenme seklinde bittigi iccin ne zamaan kesildiginii inssallaah net olaarak anlarim.o kadar dusuundum ki bu konu icin gittimpoliklinik fabrika gibi isleyen bisey kapidda hasta doluxok unlu biyer ama hz olunca boyle unutuluuyorr sanırım
Canim bende pkolu oldugum icin 8 9 gun sürüyor komple kesilmesi leke leke geliyor 7.8.9. Gunler benim doktorla oyle ayarlamistik yalan olmasin ya 11. gun ya 10. Gun hani adet basladiktan itibaren sayinca , 10.gun çekmiştik

Back
X