Peki adetinize4gun kala cektirdiginjz rahim filminde hersey cikiyor mu benim cekincem o. Adetten once cekilirsem filmi sankibazi detylar cikmaz gibii geliyor bulent tras sitesinde tavsiye edilmez yaziyorduGozukmezdi. Iciniz illaki rahat etsin istiyorsaniz kanda gebelik baktirin. Bende de adetime 4 gun kala acil cektirmem soylendi. Hic hamilemiyim diye dusunmedim cunku olmuyordu zaten.
Peki adetinize4gun kala cektirdiginjz rahim filminde hersey cikiyor mu benim cekincem o. Adetten once cekilirsem filmi sankibazi detylar cikmaz gibii geliyor bulent tras sitesinde tavsiye edilmez yaziyordu
Cnnm ben zaten iciim rahaat etmeedi o sekilde yapicam adetim lekelenme seklinde bittigi iccin ne zamaan kesildiginii inssallaah net olaarak anlarim.o kadar dusuundum ki bu konu icin gittimpoliklinik fabrika gibi isleyen bisey kapidda hasta doluxok unlu biyer ama hz olunca boyle unutuluuyorr sanırımRahim filmi adet dönemi biter bitmez çekilir iyi goruntuleme acisindan rahim duvari da kalinlasmadan ve daha onemlisi gebelik durumlarina karsi senin adetine az kala cekmek istemeleri.normal gelmedi bana bence doktorunu degistir canim
Canim bende pkolu oldugum icin 8 9 gun sürüyor komple kesilmesi leke leke geliyor 7.8.9. Gunler benim doktorla oyle ayarlamistik yalan olmasin ya 11. gun ya 10. Gun hani adet basladiktan itibaren sayinca , 10.gun çekmiştikCnnm ben zaten iciim rahaat etmeedi o sekilde yapicam adetim lekelenme seklinde bittigi iccin ne zamaan kesildiginii inssallaah net olaarak anlarim.o kadar dusuundum ki bu konu icin gittimpoliklinik fabrika gibi isleyen bisey kapidda hasta doluxok unlu biyer ama hz olunca boyle unutuluuyorr sanırım
Ondan ziyade gelen lekeyi karin bosluguna itebilir verdigi ilaç.Ben de oyle yapicam cnm cunku tamamenkesilmeedikce ebfeksiyon olaabilir
Allaah kkorusun xnm bitince 3gun sonrra yaptiricamOndan ziyade gelen lekeyi karin bosluguna itebilir verdigi ilaç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?