- 16 Ocak 2015
- 509
- 295
- 63
- 29
Bende özel e gidiyorum doktorum iyii gibi ya simdilik bakalım aynen bende senin gibiyim klomen vermisti banada doktor da... bugün 27. Gün bakalım adet olacak miyim ne adet ağrısı var nede hamilelik le ilgili bi durum var bende klomen e 4. Günü baslayacagim adet olursam ilaç bittikten 2 gün sonra gel dedi bu arada bende kaynanam lara falan tedavi olduğumu doktora gittigimi söylemiyorum İNŞALLAH HAKKİMİZDA HAYIRLISI OLUR BEBEM...canım devlete gidiyorum ama özelide denedim paramla rezil oldum aralıkta çatlatma iğnesi olduğum zaman özele gittim tahlil yapmaya değerlerim 0.288 çıkmıştı doktora soruyorum hamile değilsin diyo tamam değilim biliyorum 5 olana kadar hamile sayılmıyo ama yükselirmi adetime 10gün var diyorum gözlerini çıkararak bana hamile değilsin dedi paramla rezil oldum bidaha özele gitmem allah düşürmesin..adetimin 5i günü başlıycam klomene canım ilaç bitince 2gün sonra yumurta takibi için 2günde bir hastaneye git dedi ozamanda memlekete gitcez inş. sıkıntı olmaz çünkü eşimin ailesnde kalcağımız zaman hastaneye çok uzak kaynanamlarada tedavi olduğumu söylemek istemiyorum cahil insanlar anlamazlar durumu beni kısır sannarlar diye korkuyorum yumurtalarım 20 mm büyürse iğne olcam inşallah bu ay tutar ya hadi hayırlısı rabbim isteyen herkse evlat nasip etsin cnm