• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim filmi cekildikten sonra hamile kalan var mi

canım devlete gidiyorum ama özelide denedim paramla rezil oldum aralıkta çatlatma iğnesi olduğum zaman özele gittim tahlil yapmaya değerlerim 0.288 çıkmıştı doktora soruyorum hamile değilsin diyo tamam değilim biliyorum 5 olana kadar hamile sayılmıyo ama yükselirmi adetime 10gün var diyorum gözlerini çıkararak bana hamile değilsin dedi paramla rezil oldum bidaha özele gitmem allah düşürmesin..adetimin 5i günü başlıycam klomene canım ilaç bitince 2gün sonra yumurta takibi için 2günde bir hastaneye git dedi ozamanda memlekete gitcez inş. sıkıntı olmaz çünkü eşimin ailesnde kalcağımız zaman hastaneye çok uzak kaynanamlarada tedavi olduğumu söylemek istemiyorum cahil insanlar anlamazlar durumu beni kısır sannarlar diye korkuyorum yumurtalarım 20 mm büyürse iğne olcam inşallah bu ay tutar ya hadi hayırlısı rabbim isteyen herkse evlat nasip etsin cnm
Bende özel e gidiyorum doktorum iyii gibi ya simdilik bakalım aynen bende senin gibiyim klomen vermisti banada doktor da... bugün 27. Gün bakalım adet olacak miyim ne adet ağrısı var nede hamilelik le ilgili bi durum var bende klomen e 4. Günü baslayacagim adet olursam ilaç bittikten 2 gün sonra gel dedi bu arada bende kaynanam lara falan tedavi olduğumu doktora gittigimi söylemiyorum İNŞALLAH HAKKİMİZDA HAYIRLISI OLUR BEBEM...

canım devlete gidiyorum ama özelide denedim paramla rezil oldum aralıkta çatlatma iğnesi olduğum zaman özele gittim tahlil yapmaya değerlerim 0.288 çıkmıştı doktora soruyorum hamile değilsin diyo tamam değilim biliyorum 5 olana kadar hamile sayılmıyo ama yükselirmi adetime 10gün var diyorum gözlerini çıkararak bana hamile değilsin dedi paramla rezil oldum bidaha özele gitmem allah düşürmesin..adetimin 5i günü başlıycam klomene canım ilaç bitince 2gün sonra yumurta takibi için 2günde bir hastaneye git dedi ozamanda memlekete gitcez inş. sıkıntı olmaz çünkü eşimin ailesnde kalcağımız zaman hastaneye çok uzak kaynanamlarada tedavi olduğumu söylemek istemiyorum cahil insanlar anlamazlar durumu beni kısır sannarlar diye korkuyorum yumurtalarım 20 mm büyürse iğne olcam inşallah bu ay tutar ya hadi hayırlısı rabbim isteyen herkse evlat nasip etsin cnm
Bende özel e gidiyorum doktorum iyii gibi ya simdilik bakalım aynen bende senin gibiyim klomen vermisti banada doktor da... bugün 28. Gün bakalım adet olacak miyim ne adet ağrısı var nede hamilelik le ilgili bi durum var bende klomen e 4. Günü baslayacagim adet olursam ilaç bittikten 2 gün sonra gel dedi bu arada bende kaynanam lara söylemek istemiyorum yanlış anlarlar diye aynen senin gibi

Önceki ayın 5 inde rahim filmi. Çekndm 30nda regli olmam gerekiyordu olmadım test yaptm negatf bende özele gidiyorum doktoruna soyledm regl olmadm diye 1 haftadaha dur sonra olmazsa sokturucu verırız dedi normal mi bu

Merhaba kızlar en son 11 ocak ta adet oldum 19 ocak ta rahim filmi çekildim dün yani 7 subatta adet olmam lazim di bugün 29. Gün hala olmadım çok belim agiriyor başka sıkıntım yok. Film den dolayi mi gecikme oldu ki kızlar

Merhaba kızlar en son 11 ocak ta adet oldum 19 ocak ta rahim filmi çekildim dün yani 7 subatta adet olmam lazim di bugün 29. Gün hala olmadım çok belim agiriyor başka sıkıntım yok. Film den dolayi mi gecikme oldu ki kızlar
Gebelik testi yaptnmı canm

Bence yap benm de 10 gün gectı hasta olmadm test yaptm negatf adet olmayı bekliyorum en azından bebek varmı acaba diye kafayı yemiyorum

kızlar bende de sorun cıkmadı esımdede 16 aydır beklıyoum ama hala bebegım gelmedı :( ctesi gunu anestezılı hsg fılmı cektırıcem :( ınsallah sonrasında bebeklerımıze kavusuruz

kızlar bende de sorun cıkmadı esımdede 16 aydır beklıyoum ama hala bebegım gelmedı :( ctesi gunu anestezılı hsg fılmı cektırıcem :( ınsallah sonrasında bebeklerımıze kavusuruz
Allah hepimizede en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsn inşaallh

Kizlar Rahim filmi sonrasi adet olmadim 10 gun gecti dun dustayken abdest alirken vajinami elimle temizlemeye calistm sperm kalmasin diye sonrasinda pembe akinti geldi Bu sabahta geldi AMA tam kan degil NE olabilir

NE guzel SEN hasta olmusun bende bebekte yok hasta da olamadm stres oldm iyice hasta olsam da ikinci asilama yapilsa
Aşılama mi oluyorsun cnm en yakın zamanda bebis in olur insallah... Allah gönlümuzde olani hakkımızda hayırlı eylesin, hakkımızda hayırlı olanı gonlumuze razi eylesin cnm beklemek çok zor herseyin zamanı varda biz işte bekleyemiyoruz sabırsız iz

Back
X