Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hiç gerek yok 5 dk ilk zaten onlar uyuşturuyorar zatençok acılı bir işlem mi ben anestezi almak istemiyorum
nasıl uyuşturuyorlar anlamadımYok hiç gerek yok 5 dk ilk zaten onlar uyuşturuyorar zaten
700 tlkizlar fiyatlar neydi anesteziyle birlikte?
nasıl bir anesteziydi? verilirken nefes kesilmesi falan oldu mu? tüp bebek tedavisinde yumurta toplamada anesteziden uyanırken çok zorluk yaşadım.ben sevmiyorum anesteziyiBende özelde oldum ama hiç sormadan direk anesteziyle yaptılar hoş ben ayık yaptıramazdım herhalde. Çok az veriyorlar zaten işlem verilen odadan çıkarken ayılıyorsun. Burda okudum bazılarının canı çok yanmış bazılarının yanmamış .cesaret edemedim ben ayık yaptırmaya.
kizlar fiyatlar neydi anesteziyle birlikte?
hımm evet olabilirİlaç la uyusturuyolar ben yeni yaptım ne gerek var 700 tl vermeye
nasıl bir anesteziydi? verilirken nefes kesilmesi falan oldu mu? tüp bebek tedavisinde yumurta toplamada anesteziden uyanırken çok zorluk yaşadım.ben sevmiyorum anesteziyi
ben fiyat sordmda anestezili 500 lira dediler 700 cok pahalıymis ya 500 bana pahali gelmisti![]()
devlete sormadm cnm ki orda anestesiziz yapiyorlarsa zor olur cok can acitan doktorlarada denk geldm alttan muayene ederken aman aman cok gec gun veriyorlardr belkideDevlette para alıyorlar mı bu işlem için ?
Bence alma adet ağrısı gibi bir ağrı çok ağrısı yokRahim filminde anestezi almalimiyim almamalimiyim
yapışıklık veya tüplerde tıkanıklık olduğu zaman mı çok acı oluyormusşBence alma adet ağrısı gibi bir ağrı çok ağrısı yok