Rahim filmi çekilecek arkadaşlar buraya

Isimsiz 1

Hayat kısa kuşlar uçuyor
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
110
90
48
Ben rahim filmi çekildim sormak istediginiz bir şey var sa sorabilirsiniz

Bende özelde oldum ama hiç sormadan direk anesteziyle yaptılar hoş ben ayık yaptıramazdım herhalde. Çok az veriyorlar zaten işlem verilen odadan çıkarken ayılıyorsun. Burda okudum bazılarının canı çok yanmış bazılarının yanmamış .cesaret edemedim ben ayık yaptırmaya.

Bende özelde oldum ama hiç sormadan direk anesteziyle yaptılar hoş ben ayık yaptıramazdım herhalde. Çok az veriyorlar zaten işlem verilen odadan çıkarken ayılıyorsun. Burda okudum bazılarının canı çok yanmış bazılarının yanmamış .cesaret edemedim ben ayık yaptırmaya.
nasıl bir anesteziydi? verilirken nefes kesilmesi falan oldu mu? tüp bebek tedavisinde yumurta toplamada anesteziden uyanırken çok zorluk yaşadım.ben sevmiyorum anesteziyi

kizlar fiyatlar neydi anesteziyle birlikte?

Ben 1000 tl ye yaptırdım. Şu acıyla başlayan hastanede. Valla ben cesaret edemedim gerçekten. Canı az biri de değilim ama korktum. Bide benim sağ kanalda yapışıklık varmış iki kere vermişler ilaç öyle açılmış.

İlaç la uyusturuyolar ben yeni yaptım ne gerek var 700 tl vermeye

nasıl bir anesteziydi? verilirken nefes kesilmesi falan oldu mu? tüp bebek tedavisinde yumurta toplamada anesteziden uyanırken çok zorluk yaşadım.ben sevmiyorum anesteziyi

Çok az verdiklerini söylediler masadan kaldırırken beni uyandırdılar hemen uyandım ayıldım rahattım yani. Mesela burnumdan et ve kemik aldırmıştım o işlem içinde 15 dk dediler ama ondan biraz zor ayıldım. Hele mesaneden ameliyat olduğumda gözlem odasında tuvaletim geldiği için uyanmıştım hemen kendi kendime.

ben fiyat sordmda anestezili 500 lira dediler 700 cok pahalıymis ya 500 bana pahali gelmisti:KK57:

Devlette para alıyorlar mı bu işlem için ?
devlete sormadm cnm ki orda anestesiziz yapiyorlarsa zor olur cok can acitan doktorlarada denk geldm alttan muayene ederken aman aman cok gec gun veriyorlardr belkide :sinirli:

Back
X