- 24 Ağustos 2017
- 657
- 666
- 103
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım maşallah Allah hayırlı yla kucağına almayı da nasip etsinArkadaslar konu sahibi benim dün hamile olduğumu öğrendim![]()
rahim filminden sonra hamile kalanlardan oldun sende hayirli olsun darisi bizlere ins cnm film.sonucun nasildi ? nekadr sonra hamile kaldin?Arkadaslar konu sahibi benim dün hamile olduğumu öğrendim![]()
Adetin 8. ve 9. günlerinde çekiliyor.Bir de adetin kaçıncı günü çekiliyor
Merhaba geçmiş olsun nasılsınız sizin tüp bebek sonrası adetiniz azalmıştı normale döndü mü ben de tüp bebek yaptırdım adet oldum ama çok az geliyor bi sorun mu oldu diye aklıma takıldıKızlar bugün çektirdim filmi. Bazı yorumlar yüzünden anestezisiz çektirdim canım çıktı en son ölüyorum diye bağırıyordum. Hiç böyle bir acı duymadım hayatımda... Evet çok kısa sürüyor ama acıdan bayılacak gibi oldum, canı acımayanlara çok özendim benimki çok kötüydü malesef....
Merhaba, benim adetlerim dış gebelik ameliyatı sonrası azalmaya başladı. Sağ yumurtalığımın bu ay maalesef artık çalışmadığını öğrendim. Dr ameliyatta hasar görmüş dediMerhaba geçmiş olsun nasılsınız sizin tüp bebek sonrası adetiniz azalmıştı normale döndü mü ben de tüp bebek yaptırdım adet oldum ama çok az geliyor bi sorun mu oldu diye aklıma takıldı
Dış gebelik ameliyatı sırasında yumurtalığa zarar verilebilir mi üzüldümMerhaba, benim adetlerim dış gebelik ameliyatı sonrası azalmaya başladı. Sağ yumurtalığımın bu ay maalesef artık çalışmadığını öğrendim. Dr ameliyatta hasar görmüş dedi
Hayır canım bu 2 sene öncekiGeçmiş olsun neden ameliyat dendi rahim filminde bişey mi çıktı
Allah başka sağlık sorunları vermesin benim de çok büyük kistlerim var onlarla yaşamam lazım inşaallah daha da büyümezHayır canım bu 2 sene önceki
Dış gebelik ameliyatı... Ben de üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor.