Rahim filmi çekilecek arkadaşlar buraya

Rahim filmi cok kisa suruyor aci da yasadiginiz en yuksek regl sancisi kadar dusunun. Bence anestezoye gerek yok. Onun yerine nefes egzersiziyle sanciyi hafifletin. Bir de insan gucleniyor bence bunlarla. Doguma hazirlik:)

Kızlar bugün çektirdim filmi. Bazı yorumlar yüzünden anestezisiz çektirdim canım çıktı en son ölüyorum diye bağırıyordum. Hiç böyle bir acı duymadım hayatımda... Evet çok kısa sürüyor ama acıdan bayılacak gibi oldum, canı acımayanlara çok özendim benimki çok kötüydü malesef....

Kızlar bugün çektirdim filmi. Bazı yorumlar yüzünden anestezisiz çektirdim canım çıktı en son ölüyorum diye bağırıyordum. Hiç böyle bir acı duymadım hayatımda... Evet çok kısa sürüyor ama acıdan bayılacak gibi oldum, canı acımayanlara çok özendim benimki çok kötüydü malesef....
Merhaba geçmiş olsun nasılsınız sizin tüp bebek sonrası adetiniz azalmıştı normale döndü mü ben de tüp bebek yaptırdım adet oldum ama çok az geliyor bi sorun mu oldu diye aklıma takıldı

Merhaba geçmiş olsun nasılsınız sizin tüp bebek sonrası adetiniz azalmıştı normale döndü mü ben de tüp bebek yaptırdım adet oldum ama çok az geliyor bi sorun mu oldu diye aklıma takıldı
Merhaba, benim adetlerim dış gebelik ameliyatı sonrası azalmaya başladı. Sağ yumurtalığımın bu ay maalesef artık çalışmadığını öğrendim. Dr ameliyatta hasar görmüş dedi

T Tubaaaa81 tüp bebekten sonraki azalma normale döndü. Sizinki de normale döner dediğim gibi benim sorunum kötü ameliyat maalesef :(.

Merhaba, benim adetlerim dış gebelik ameliyatı sonrası azalmaya başladı. Sağ yumurtalığımın bu ay maalesef artık çalışmadığını öğrendim. Dr ameliyatta hasar görmüş dedi
Dış gebelik ameliyatı sırasında yumurtalığa zarar verilebilir mi üzüldüm

Hayır canım bu 2 sene önceki
Dış gebelik ameliyatı... Ben de üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor.
Allah başka sağlık sorunları vermesin benim de çok büyük kistlerim var onlarla yaşamam lazım inşaallah daha da büyümez

Back
X