Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rahim filmi çektirdikten sonra hamilelik cabukmu oluyor
Ama özelde sadece 21.gunde gidip kan verip progesteron bastırabilirsin balım , doktor zaten ultrasonda da bakar rahim kalınlığına . Belki de hiçbir sorun yoktur dilerim allahtan şu ultrasona bebeğimizi görmeye gideriz ya o kadar merak ediyorum ki oraya hamile olarak oturmak nasıl bir his acaba
Tam da aynı konuyu araştırıyordum Perşembe günü çekinicem ben de özelde anestezili biraz burayı okuyup içim rahatladı. Allahım hepinizin gönlüne göre versin her şey çok güzel olsun inşallah
nryyy 24 Haziran da kadın doğuma randevu aldım bende az önce. Reglim kısa sürdü Chatgpt sorunca rahim incelmiş olabilir demiş kürtajdan dolayı. Buda tutunmayı engellermiş bakalım doktor ne diyecek kendimizle uğraşmadan duramıyoruz
Vallah ihmal etme ben yaptım sen yapma bende bakalım hamilelik de bu ay istemiyorum ama denedik bakalım bı hayırlısı neden istemiyorum kontrollerim.var rahim filmi cekilcek gebe kalıp bir daha bir daha düşürmek istemiyorum üç tane dusuğum var Allah dördüncüsü mu saglikli nasip etsin inşallah isteyen hakkeden Rabbim herkese nasip etsin inşallah sağlıkla
Tam da aynı konuyu araştırıyordum Perşembe günü çekinicem ben de özelde anestezili biraz burayı okuyup içim rahatladı. Allahım hepinizin gönlüne göre versin her şey çok güzel olsun inşallah