Rahim Filmi çektirdim tek tüpüm açık kızlar ben napıcamm:(((

balpeteknisa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
22
0
16
Konya
Merhaba hanımlar bu ay rahim filmi çektirdim raporumda dağılım kavite herşey normal yazıyor sağ tüpüm açık çıktı ancak sol tüpüm netlenemedi bu durumda sol tarafım tıkalı mı benim? Hamile kalabil miyim? kafam çok karışık durumu bana benzer arkadaşlar yada rahim filmi çektiren arkadaşlar kaç ay sonra hamile kaldınız?

Bir sorun yoksa şayet kalabilirsin tabi ki. Tek yumurtalığında bile yüzlerce yumurta var :) sana bir tanesi yeter.

Sen elinden geleni yap kısmetse olur.:16:

canım merhaba,
rahim filmini tekrar mı çektirdin?
hani etlik Zübeyde de çektirdiğinden sonra konuşmuştuk.
bir sorun yok demişti doktor.başka bir doktora falan mı gösterdin?
nasıl şimdi tek tüpün tıkalı oldu?canım umutsuzluğa kapılma.
rabbim ne zaman nasip ettiyse yavrun sana gelecektir mutlaka.
bol bol dua et.stres yapıp kendini daha da yıpratma canım benim...

Merhaba hanımlar bu ay rahim filmi çektirdim raporumda dağılım kavite herşey normal yazıyor sağ tüpüm açık çıktı ancak sol tüpüm netlenemedi bu durumda sol tarafım tıkalı mı benim? Hamile kalabil miyim? kafam çok karışık durumu bana benzer arkadaşlar yada rahim filmi çektiren arkadaşlar kaç ay sonra hamile kaldınız?
balpeteknisa benimde sağ tüpüm açık sol taraf kapalı dr hamile kalabilirsin dedi iki ay klomen ve ovitrelle ile yumurta takibi falan ama olmadı bi iki ay sonra tüp bebek denicez sadece hamle kalmak biraz zorlaşıyo ama kalabiliyomuşsun bana bu iki ay yetti beklemek çok zor çünkü allah nasip ederse olacak inşallah herkesin bebişi olacak :)

Tüp bebeğe ilaca gerek yok
Aşağıdaki resime bak : 1, 55, 6, 48, 11, 12, 13, 120, 49 noktalarından kanlı hacamat 125, 126 noktalarından kuru hacamat yaptır. tüplerin mağara gibi açılır

Kızlar Mehaba,

aynı kaderi paylaşıyoruz 3,5 yıllık evliyim.1 yıldır çocuk için uğraşıyom fakat olmadı. Rahim filminde sağ tarfta yapışıklık saptandı.Ama geçiş varmış. Klomen verdi. Bu arada rahim filminden sonraki 2.ayım halen tık yok. önümüzdeki ay histeroskopi yapalım dedi. Size doktor tıkanıklığı açmak için laparoskopi veya histeroskopi önermedi mi ?

merhaba mesmerina bende hacamat yaptırmak istiyorum fakat ankaradayım ben, burada yaptıracağımız bir yer biliyormusun? hoşcakalın.

Back
X