- 6 Şubat 2020
- 105
- 27
- 28
- 26
- Konu Sahibi Hayalimdekiseruven
Rahim filmi çektiren varmi agrili bir islemmi kac dakika sürüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var canım 2 hafta önce çektirdim. Kişiden kişiye değişiyormuş ama benim ağrım oldu en üst seviyedeki bir adet sancısı gibi 10 dk lık bir işlem. Abartılacak bişey değil ama yinede ağrı oluyor çok stres yapma evlat için herşey katlanıyoruzRahim filmi çektiren varmi agrili bir islemmi kac dakika sürüyor
Ozelde mi yaptiniz devlette miVar canım 2 hafta önce çektirdim. Kişiden kişiye değişiyormuş ama benim ağrım oldu en üst seviyedeki bir adet sancısı gibi 10 dk lık bir işlem. Abartılacak bişey değil ama yinede ağrı oluyor çok stres yapma evlat için herşey katlanıyoruz![]()
Özelde canımOzelde mi yaptiniz devlette mi
Kac tl canim hangi sehirÖzelde canım
Edirne canım 750 TLKac tl canim hangi sehir
Sizin hangi şehirEdirne canım 750 TL
Bana da temizlendikten sonra 4.gün gel dedi ben anestezili cektiricem ama yinede ürküyorum çünkü vajinismusu yeni atlatmış sayılırım öncesi ve sonrası hakkında bilgi verimisiniz rica etsemVar canım 2 hafta önce çektirdim. Kişiden kişiye değişiyormuş ama benim ağrım oldu en üst seviyedeki bir adet sancısı gibi 10 dk lık bir işlem. Abartılacak bişey değil ama yinede ağrı oluyor çok stres yapma evlat için herşey katlanıyoruz![]()
Tabi ki.. Benim en doruk adet sancısı gibi bir ağrım oldu aşağıdan ilacı saldıktan sonra bir anda ağrı geliyor.. 1 saat boyunca azalarak devam etti sonra geçti.. Filmden sonra kanamam başladı doktor olucak zaten filmin etkisinde dolayı endişelenme dedi. 1 gün sürdü oda ertesi gün kesildi. Adetim bittikten sonra gitmiştim bende.. Doktorun da söylediği gibi rahim filmi hem bir röntgen hemde tedavi şeklidir dedi çünkü kanallar temizleniyor gebe kalma ihtimali de iyileşiyor dedi. Bende stres oldum ama katlanılmayacak gibi bir durum değil en doruk adet ağrısı gibi. Anestezili olursan bişey anlamazsın zatenBana da temizlendikten sonra 4.gün gel dedi ben anestezili cektiricem ama yinede ürküyorum çünkü vajinismusu yeni atlatmış sayılırım öncesi ve sonrası hakkında bilgi verimisiniz rica etsem![]()
Hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için Allah razı olsun peki anestezi öncesi birşeyler yiyip içmek ne kadar süre ile yasak?
Ben onu bilmiyorum canımHepinize teşekkür ederim cevaplarınız için Allah razı olsun peki anestezi öncesi birşeyler yiyip içmek ne kadar süre ile yasak?
Hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için Allah razı olsun peki anestezi öncesi birşeyler yiyip içmek ne kadar süre ile yasak?
istanbuldaysan yada yakınsan c kollu çektir. Rahat edersin.pahali ama ağrı sızı çok olmuyor.Rahim filmi çektiren varmi agrili bir islemmi kac dakika sürüyor
Benim doktor da istedi anestezili 1450 dedilerEdirne canım 750 TL
Anestezili olduğu için daha pahalı heralde canımBenim doktor da istedi anestezili 1450 dediler