Rahim filmi çektiren var mı

Rahim filmi çektiren varmi agrili bir islemmi kac dakika sürüyor
Var canım 2 hafta önce çektirdim. Kişiden kişiye değişiyormuş ama benim ağrım oldu en üst seviyedeki bir adet sancısı gibi 10 dk lık bir işlem. Abartılacak bişey değil ama yinede ağrı oluyor çok stres yapma evlat için herşey katlanıyoruz 🙏👶

Var canım 2 hafta önce çektirdim. Kişiden kişiye değişiyormuş ama benim ağrım oldu en üst seviyedeki bir adet sancısı gibi 10 dk lık bir işlem. Abartılacak bişey değil ama yinede ağrı oluyor çok stres yapma evlat için herşey katlanıyoruz 🙏👶
Bana da temizlendikten sonra 4.gün gel dedi ben anestezili cektiricem ama yinede ürküyorum çünkü vajinismusu yeni atlatmış sayılırım öncesi ve sonrası hakkında bilgi verimisiniz rica etsem 🙏

Merhabalar bende geçen cuma günü çektirdim ancak vajinismus geçmişimden dolayı anestezili çektirdim çünkü muayene olurken bile rahatsız hissediyordum. Şuan iyiki anestezili çektirmişim diyorum 2 3 gün süren ara kanamalarım oldu ve 5gün ilişki yasağı verdi doktorum

Bana da temizlendikten sonra 4.gün gel dedi ben anestezili cektiricem ama yinede ürküyorum çünkü vajinismusu yeni atlatmış sayılırım öncesi ve sonrası hakkında bilgi verimisiniz rica etsem 🙏
Tabi ki.. Benim en doruk adet sancısı gibi bir ağrım oldu aşağıdan ilacı saldıktan sonra bir anda ağrı geliyor.. 1 saat boyunca azalarak devam etti sonra geçti.. Filmden sonra kanamam başladı doktor olucak zaten filmin etkisinde dolayı endişelenme dedi. 1 gün sürdü oda ertesi gün kesildi. Adetim bittikten sonra gitmiştim bende.. Doktorun da söylediği gibi rahim filmi hem bir röntgen hemde tedavi şeklidir dedi çünkü kanallar temizleniyor gebe kalma ihtimali de iyileşiyor dedi. Bende stres oldum ama katlanılmayacak gibi bir durum değil en doruk adet ağrısı gibi. Anestezili olursan bişey anlamazsın zaten

Merhabalar 3 gün önce çektirdim. Benim korkup kasılmam dışında ağrı, sızı hissetmedim çok şükür. Uzun süren bir işlem değildi. C kollu cihaz denen bir cihaz olduğu için ağrı olmadı, anestezisiz çektirdim. Korkacak hiçbir şey yok. Rahat olun. ☺️

Bittkten sonra kısa bir süre yangı hissettim verilen ilaçtan sanırım o da aşırı ağrılı değildi. Kanama vs olmadı. Eğer istanbuldaysanız Şişli Echomarda çektirmiştim ben tavsiye ederim

Hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için Allah razı olsun peki anestezi öncesi birşeyler yiyip içmek ne kadar süre ile yasak?

Back
X