Rahim filmi çektiren var mi

Aspendos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2023
35
0
1
28
Rahim filmi çektiren var mı ? Düşükten sonra tüpler kapanır mı yapışıklık olur mu lütfen cevap verirseniz sevinirim

Rahim filmi çektiren var mı ? Düşükten sonra tüpler kapanır mı yapışıklık olur mu lütfen cevap verirseniz sevinirim
Merhaba , busoruyu cevaplamak bence zor kisiye gore cok degisebilir her düşük sonrasi yapışıklık olabilir diye bir durm yok aynisi kurtaj ve dis gebelik icinde gecerli ancak boyle bir gecmis varsa rahim filmi cekilerek bakilmasi tabiiiki mantıklı önünüzü görmüş olursunuz🙏

Bunun için rahim filmi çektirmek lazım ama ağrısız olanından çektirin. C kollu cihaz oluyor sanırım.
Hormon sorunum yok yeni yaptirdim hormon testini ultrasonla da baktı sorun gormedi düşük yaşadığım için hsg gerekli tüplerden ilerlemiyordur dedi doktor hsg çektiricem narkozlu 3500 narkozsuz 2500 narkozlu olacağım korktuğum için eğer yapışıklık varsa açılıyor mu acaba sol karnımın üstünde de seyirme hep oluyor

Hormon sorunum yok yeni yaptirdim hormon testini ultrasonla da baktı sorun gormedi düşük yaşadığım için hsg gerekli tüplerden ilerlemiyordur dedi doktor hsg çektiricem narkozlu 3500 narkozsuz 2500 narkozlu olacağım korktuğum için eğer yapışıklık varsa açılıyor mu acaba sol karnımın üstünde de seyirme hep oluyor
Ben düşük yaşamadım ama iki tupumde de yapışıklık vardır biri hsg ile açıldı diğeri hala kapalı ama hamile kaldım. Böyle kısa bir işlem için anestezi almanızı tavsiye etmem sizin tercihiniz tabi ama korkacak hiç bir şey yok maximum 5-10 saniye çok yoğun regl sancısı yaşıyorsunuz o kadar. Şifa olur umarım

İstanbulda ve Avrupa yakasındaysanız şişlide echomar görüntüleme var. Geçen ay çektirdim c kollu cihaz ağrı sızı hiç bir şey hissetmedim. O kadar stresle gitmiştim ki boşuna stres yapmışım dedim. Cihazları c kollu olduğu için ağrısız oluyor haliyle anestezi de vermiyorlar. Ben 2.200 tlye çektirmiştim. Bir araştırın isterseniz.

Ufak yapışıklıklar acilabiliyirmus ama film sonucunda rapor veriyor. Orada yazar son durum.

Ben düşük yaşamadım ama iki tupumde de yapışıklık vardır biri hsg ile açıldı diğeri hala kapalı ama hamile kaldım. Böyle kısa bir işlem için anestezi almanızı tavsiye etmem sizin tercihiniz tabi ama korkacak hiç bir şey yok maximum 5-10 saniye çok yoğun regl sancısı yaşıyorsunuz o kadar. Şifa olur umarım
Ama ben enfeksiyon da geçirdim

Ama ben enfeksiyon da geçirdim
Bu daha fazla canınızın yanacagi anlamına gelmez, yine de siz bilirsiniz tabi sağlığınız için söylüyorum ben de rahim filmi öncesi yoğun vajinit ve mantar tedavisi görmüştüm bı etkisi yok çekime

Bu daha fazla canınızın yanacagi anlamına gelmez, yine de siz bilirsiniz tabi sağlığınız için söylüyorum ben de rahim filmi öncesi yoğun vajinit ve mantar tedavisi görmüştüm bı etkisi yok çekime
Peki düşük yaptınız mı tupleriniz nasıldı bir de anestezi aldınız mı

Ben bugün 4de çekildim şuan ağrım sızım yok anestezili oldum, sadece kanamam var
Kürtajım olduğu için çektirmek istedim belki yapışıklık olmuştur diye ama 2 tüpümde açıkmış çok şükür 🙏🏻

Peki hangi hastanede çektirdin ne kadar? Benim adetlerim düzenliydi bu ay 8 gün gecikmem oldu test yapmadım üzüldüğüm için birde gün içinde çok iş yaptım belim ağrımaya başladı sonra hafif peceteyle silince kan gördüm devamı geldi ama yoğun gelmedi az az geldi adetim gecikti sonrasında böyle bir durum yaşadım hsg cektirecektim acaba gebelik olabilir mi rüyamda da 2 tane hurma veriyordu birisi hastaneye gidiyodum zarf cekiyodum ve seviniyodum şuan kan görünce gebelik mi değil mi bilemiyorum öncesinde bir düşüğüm olmuştu sonra kalamadim hormon sorunum da yok kist de yok

Back
X