Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba , busoruyu cevaplamak bence zor kisiye gore cok degisebilir her düşük sonrasi yapışıklık olabilir diye bir durm yok aynisi kurtaj ve dis gebelik icinde gecerli ancak boyle bir gecmis varsa rahim filmi cekilerek bakilmasi tabiiiki mantıklı önünüzü görmüş olursunuzRahim filmi çektiren var mı ? Düşükten sonra tüpler kapanır mı yapışıklık olur mu lütfen cevap verirseniz sevinirim
Bunun için rahim filmi çektirmek lazım ama ağrısız olanından çektirin. C kollu cihaz oluyor sanırım.Rahim filmi çektiren var mı ? Düşükten sonra tüpler kapanır mı yapışıklık olur mu lütfen cevap verirseniz sevinirim
Hormon sorunum yok yeni yaptirdim hormon testini ultrasonla da baktı sorun gormedi düşük yaşadığım için hsg gerekli tüplerden ilerlemiyordur dedi doktor hsg çektiricem narkozlu 3500 narkozsuz 2500 narkozlu olacağım korktuğum için eğer yapışıklık varsa açılıyor mu acaba sol karnımın üstünde de seyirme hep oluyorBunun için rahim filmi çektirmek lazım ama ağrısız olanından çektirin. C kollu cihaz oluyor sanırım.
Ben düşük yaşamadım ama iki tupumde de yapışıklık vardır biri hsg ile açıldı diğeri hala kapalı ama hamile kaldım. Böyle kısa bir işlem için anestezi almanızı tavsiye etmem sizin tercihiniz tabi ama korkacak hiç bir şey yok maximum 5-10 saniye çok yoğun regl sancısı yaşıyorsunuz o kadar. Şifa olur umarımHormon sorunum yok yeni yaptirdim hormon testini ultrasonla da baktı sorun gormedi düşük yaşadığım için hsg gerekli tüplerden ilerlemiyordur dedi doktor hsg çektiricem narkozlu 3500 narkozsuz 2500 narkozlu olacağım korktuğum için eğer yapışıklık varsa açılıyor mu acaba sol karnımın üstünde de seyirme hep oluyor
İstanbulda ve Avrupa yakasındaysanız şişlide echomar görüntüleme var. Geçen ay çektirdim c kollu cihaz ağrı sızı hiç bir şey hissetmedim. O kadar stresle gitmiştim ki boşuna stres yapmışım dedim. Cihazları c kollu olduğu için ağrısız oluyor haliyle anestezi de vermiyorlar. Ben 2.200 tlye çektirmiştim. Bir araştırın isterseniz.Hormon sorunum yok yeni yaptirdim hormon testini ultrasonla da baktı sorun gormedi düşük yaşadığım için hsg gerekli tüplerden ilerlemiyordur dedi doktor hsg çektiricem narkozlu 3500 narkozsuz 2500 narkozlu olacağım korktuğum için eğer yapışıklık varsa açılıyor mu acaba sol karnımın üstünde de seyirme hep oluyor
Ufak yapışıklıklar acilabiliyirmus ama film sonucunda rapor veriyor. Orada yazar son durum.Hormon sorunum yok yeni yaptirdim hormon testini ultrasonla da baktı sorun gormedi düşük yaşadığım için hsg gerekli tüplerden ilerlemiyordur dedi doktor hsg çektiricem narkozlu 3500 narkozsuz 2500 narkozlu olacağım korktuğum için eğer yapışıklık varsa açılıyor mu acaba sol karnımın üstünde de seyirme hep oluyor
Ama ben enfeksiyon da geçirdimBen düşük yaşamadım ama iki tupumde de yapışıklık vardır biri hsg ile açıldı diğeri hala kapalı ama hamile kaldım. Böyle kısa bir işlem için anestezi almanızı tavsiye etmem sizin tercihiniz tabi ama korkacak hiç bir şey yok maximum 5-10 saniye çok yoğun regl sancısı yaşıyorsunuz o kadar. Şifa olur umarım
Bu daha fazla canınızın yanacagi anlamına gelmez, yine de siz bilirsiniz tabi sağlığınız için söylüyorum ben de rahim filmi öncesi yoğun vajinit ve mantar tedavisi görmüştüm bı etkisi yok çekimeAma ben enfeksiyon da geçirdim
Peki düşük yaptınız mı tupleriniz nasıldı bir de anestezi aldınız mıBu daha fazla canınızın yanacagi anlamına gelmez, yine de siz bilirsiniz tabi sağlığınız için söylüyorum ben de rahim filmi öncesi yoğun vajinit ve mantar tedavisi görmüştüm bı etkisi yok çekime
Ben bugün 4de çekildim şuan ağrım sızım yok anestezili oldum, sadece kanamam varRahim filmi çektiren var mı ? Düşükten sonra tüpler kapanır mı yapışıklık olur mu lütfen cevap verirseniz sevinirim