rahim filmi çektirenler bir bakabilir mi?

twins scorpion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.892
1.250
83
36
merhaba hanımlar salı günü rahim filmi çektirdim.bugün akıtım var yumurtlama dönemine giriyorum sanırım.ama bazen kötü kokuyor akıntım böyle olan var mı aranızda.yanma ya da kaşıntı tarzı problemim yok.rahim filminden sonra antibiyotik falanda kullanmadım acaba alıp kullansam mı ki?çektirenler yardımcı olabilir mi?

birşey yazacak yokmu
Canım ben 2 ay önce mi ne hsg oldum 2 3 gün kanamam oldu lekelenme tarzında o kadar
Hsg regl den sonra çekiliyor hemen sen kaçıncı gün çekildin ki yumurtlama dönemine denk geliyor

6 gün regl oluyorum 8. Gün çekildim
Hsg sonrasi ilişki oldu mu o gün ya da ertesi gün

Bende buna benzer bişey olmadı

Bende cekildim yumurtlamama 5 6 gun vardi ama benim yumurtlamam hsgden dolayi 3 4 gec oldu cunku ovulasyon testiyle takip ettim bence senin akintinin olmasi yumurtlamadan dolayi degil hsg e cekileli bikac gun olmus akinti normal belki verilen sivi akiyodur enfeksiyon tikaniklik vardi onun etkisidir gelen akintinin koku kokmasi ben buna yoruyorum bilemedim bence elinde ovu testi varsa yap bu ayda onemli hamile kalmak icin uygun ondn takip et burda takio ettigim.cogu kisinin yumurtlama tarihinde 3 4 gun oynama olmus bendede oldu sendede olabilir

Canım ben 2 ay önce mi ne hsg oldum 2 3 gün kanamam oldu lekelenme tarzında o kadar
Hsg regl den sonra çekiliyor hemen sen kaçıncı gün çekildin ki yumurtlama dönemine denk geliyor

6 gün regl oluyorum 8. Gün çekildim
Hsg sonrasi ilişki oldu mu o gün ya da ertesi gün

Bende buna benzer bişey olmadı
canım bende 10.gün çektirdim bu günlerde yumurtlama günüm olabilir yani aslında takipde etmiyorum ama hayırlısı

Bende cekildim yumurtlamama 5 6 gun vardi ama benim yumurtlamam hsgden dolayi 3 4 gec oldu cunku ovulasyon testiyle takip ettim bence senin akintinin olmasi yumurtlamadan dolayi degil hsg e cekileli bikac gun olmus akinti normal belki verilen sivi akiyodur enfeksiyon tikaniklik vardi onun etkisidir gelen akintinin koku kokmasi ben buna yoruyorum bilemedim bence elinde ovu testi varsa yap bu ayda onemli hamile kalmak icin uygun ondn takip et burda takio ettigim.cogu kisinin yumurtlama tarihinde 3 4 gun oynama olmus bendede oldu sendede olabilir
doktor da öyle demişti bu ay daha yüksek gebe kalman demişti ama ovulasyon testim yok malesef canım bakalım gün aşırı devam edelim hayırlısı olsun ilaçtan dolayı sanırım akıntı ve koku olması.bugün azaldı çünkü.takip etmek en iyisi sanırım canım ve gün aşırı yapmak yumurtlamayı kaçırmamak için.çok sağol cevap yazdığın için

Back
X