Rahim filmi çektirenler ne kadar sürede hamile kaldiniz?

Hadi ya ama 6 ay icinde sans yuksek oluyo diye duydum. Doktorum 2 ay sansin cok yuksek degerlendir dedi olmazsa adetinde goruselim dedi bana da

Benim herşey temiz çıktı filmde, hormonlar da iyi kan değerlerim de iyi pko yok sebepsiz infertilite problemi benimki 15 aydır olmuyo geçen ay klomen denedim çatlatma iğnesi vurundum yine olmadı bugün regl oldum :(

Benim herşey temiz çıktı filmde, hormonlar da iyi kan değerlerim de iyi pko yok sebepsiz infertilite problemi benimki 15 aydır olmuyo geçen ay klomen denedim çatlatma iğnesi vurundum yine olmadı bugün regl oldum :KK43:
Anladim canim galiba cok stres yaptigimizdan olmuyo benim de esimin de hic bi problemi yok aslinda Rabbim bize de tattirsin mucozevi duyguyu ne diyelim

Anladim canim galiba cok stres yaptigimizdan olmuyo benim de esimin de hic bi problemi yok aslinda Rabbim bize de tattirsin mucozevi duyguyu ne diyelim

Stres yapmıym diye işe girdim 6 aydıe çalışıyorum ama yine olmuyo malesef kafamdan bebek fikrini atamıyorum ki..

dünyada en çok istediğim şey Anne olmak :KK200:

Aynen ben de ogretmenim ama yine de aklim fikrim bebek sahibi olmakta

İnşallah Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün sağlıkla kucağımıza hayırlı evlatlar versin inşallah..

Sana tavsiyem günlük 818 defa estağfirullah çek..

Ya Varis.. Rabbi hebli mines salihin zikirlerni çek hep aklında olsun..

İnşallah Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün sağlıkla kucağımıza hayırlı evlatlar versin inşallah..

Sana tavsiyem günlük 818 defa estağfirullah çek..

Ya Varis.. Rabbi hebli mines salihin zikirlerni çek hep aklında olsun..
Tamam canim benim ALLAH razi olsun dediklerini uygulayacagim:dua:

Back
X