Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahim filmi cektiren bacilarim ne kadar surede hamile kaldiniz?
Hadi ya ama 6 ay icinde sans yuksek oluyo diye duydum. Doktorum 2 ay sansin cok yuksek degerlendir dedi olmazsa adetinde goruselim dedi bana daOcak sonunda hsg çekindim ve hala hamile kalamadım![]()
Hadi ya ama 6 ay icinde sans yuksek oluyo diye duydum. Doktorum 2 ay sansin cok yuksek degerlendir dedi olmazsa adetinde goruselim dedi bana da
Amiiiin İNSAALLAH cok sevindim, darisi bizlere olsun yaÇektirdiğim ay hamile kaldım, Allah herkese nasip etsin![]()
Hadi ya ama 6 ay icinde sans yuksek oluyo diye duydum. Doktorum 2 ay sansin cok yuksek degerlendir dedi olmazsa adetinde goruselim dedi bana da
Anladim canim galiba cok stres yaptigimizdan olmuyo benim de esimin de hic bi problemi yok aslinda Rabbim bize de tattirsin mucozevi duyguyu ne diyelimBenim herşey temiz çıktı filmde, hormonlar da iyi kan değerlerim de iyi pko yok sebepsiz infertilite problemi benimki 15 aydır olmuyo geçen ay klomen denedim çatlatma iğnesi vurundum yine olmadı bugün regl oldum![]()
Yaklasik 10 aydir biz deniyoruz 26 yasindayim canimKaç yaşındasın kaç aydır deniyosunuz arkadaşım ?
Yaklasik 10 aydir biz deniyoruz 26 yasindayim canim
Anladim canim galiba cok stres yaptigimizdan olmuyo benim de esimin de hic bi problemi yok aslinda Rabbim bize de tattirsin mucozevi duyguyu ne diyelim
Aynen ben de ogretmenim ama yine de aklim fikrim bebek sahibi olmaktaStres yapmıym diye işe girdim 6 aydıe çalışıyorum ama yine olmuyo malesef kafamdan bebek fikrini atamıyorum ki..
dünyada en çok istediğim şey Anne olmak![]()
Çektirdiğim ay hamile kaldım hemde tek ilişkide
Zaman su gibi akip geciyor İNŞALLAH Canim ya valla kolay saniyorduk bilsem bastan korunmazdik :)Yaşın iyi yine canım sıkma canını olur inşallah tez zamanda sağlıkla..
Ben 29 um malesef..
Aynen ben de ogretmenim ama yine de aklim fikrim bebek sahibi olmakta
Zaman su gibi akip geciyor İNŞALLAH Canim ya valla kolay saniyorduk bilsem bastan korunmazdik :)
Tamam canim benim ALLAH razi olsun dediklerini uygulayacagimİnşallah Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün sağlıkla kucağımıza hayırlı evlatlar versin inşallah..
Sana tavsiyem günlük 818 defa estağfirullah çek..
Ya Varis.. Rabbi hebli mines salihin zikirlerni çek hep aklında olsun..
Ay biz istemedik ilk bir yil zaten ugrasim tutturayim diyene kadar da aha bi yil da oyle oldu sayilir ah ahhhAynen valla ilk 6 ay ben istemedim evliliğe alışayım biraz dedim hemen olur sandım deli gibi :)
Tamam canim benim ALLAH razi olsun dediklerini uygulayacagim![]()