Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır yapmıyorlar geçen hafta çekildim benim Çok sancılı geçti 10 dk sürüyor. Fakat benden önce giren kişide hiç böyle bir problem olmadi sanırım kişiden kişiye değişiyor.Merhaba hanımlar 3 kere düşüğüm var kan pıhtılaşmam var ,diğer bütün testlerimi yaptırdım.Bi tek rahim filmi çektirmedim.çektiren bana yazabilir mi? Devlet hastanesi anesteziylemi yapıyo
Çok ağrılı diyolar evet korkuyorum bendeHayır yapmıyorlar geçen hafta çekildim benim Çok sancılı geçti 10 dk sürüyor. Fakat benden önce giren kişide hiç böyle bir problem olmadi sanırım kişiden kişiye değişiyor.
Bende korkarak gittim eğer ki bebek istiyorsak katlanmak zorundayız bütün acılara zorluklara imkanın varsa anestezili çektir. Dayanabilirim diyorsan sen bilirsin. Daha çok ilacı verdikleri an ağrı bacaklarda uyuşma oluyor Çoğu kişi fahim filminden sonra gebe kalmış rabbim nasip etsin isteyen herkese.Çok ağrılı diyolar evet korkuyorum bende
Sizin ne gibi probleminiz vardı acabaBende korkarak gittim eğer ki bebek istiyorsak katlanmak zorundayız bütün acılara zorluklara imkanın varsa anestezili çektir. Dayanabilirim diyorsan sen bilirsin. Daha çok ilacı verdikleri an ağrı bacaklarda uyuşma oluyor Çoğu kişi fahim filminden sonra gebe kalmış rabbim nasip etsin isteyen herkese.
Allah isteyen herkese nasip etsinBenim hiç bir problemim yok reglim düzenli hormonlar düzenli kilolu biride değilim. Fakat gebelik olmuyor bir sürü test istedi doktor onlardan biride rahim filmiydi çekildim. Sonucu bekliyorum. Bakalim 20 gün içersinde bütün sonuçlarla doktora gidicem. Eşimde varikosel var fakat önemsenecek şekilde olmadığı söylediler Gebeliğe engel değilmiş.
Evet nefret ediyorum bide kürtajlardan sonra psikolojik açıdan istemiyorumMerhabalar, ağrılı diye duyduğum için özel hastanede anestezili çektirmiştim. Benim gibi vajinal muayenede spekulum takılırken canınız yanıyorsa kesinlikle anestezili tercih edin.
Bence anestezili çektirin. Tüpler tıkalı falansa ağrılı olabilir.Çok ağrılı diyolar evet korkuyorum bende
İstanbul’da varmı bildiğiniz yerBence anestezili çektirin. Tüpler tıkalı falansa ağrılı olabilir.
Yok canım. Ben Eskişehir'de cektirmistim.İstanbul’da varmı bildiğiniz yer
Allah isteyen herkese nasip etsinBenimde 3 tane düşüğüm var
Amin inşallahAllah isteyen herkese nasip etsinBenimde 3 tane düşüğüm var
Merhaba ben dün çektirdim ben hsg devlet hastanesinde anestezi vermiyorlar sadece 5 dk sürdü ve öyle korkulacak bir şey yokmus bende korkarak girdim ama bu muymuş dedim regl oldugumda karnına sancı ağrı girer ya o kadar agrıdı çekilme esnasında 4 dk sonra agrı anlık ama öyle çok şiddetli birsey degilDoktorda bişey demiyo deliricem
Merhaba canım bu hsg neye göre çekiliyor kaç tane farklı doktora gittim hiç biri bu testi istemedi benden anlamıyorum . bende çektirmek istiyorum özele gidip . burda devlette yapmıyorlar aradım sordum özelde de aneztesisiz 1200 tl civarı. belki benimde tıkalı belki sorun bu ama istemiyorlar.sen adet bittikten kaç gün sonra çekildin. ne yapmalıyım.Merhaba ben dün çektirdim ben hsg devlet hastanesinde anestezi vermiyorlar sadece 5 dk sürdü ve öyle korkulacak bir şey yokmus bende korkarak girdim ama bu muymuş dedim regl oldugumda karnına sancı ağrı girer ya o kadar agrıdı çekilme esnasında 4 dk sonra agrı anlık ama öyle çok şiddetli birsey degil
Doktorda bişey demiyo deliricem
Bende zeynepkamile gidiyorum.kürtajlarımı zeynepkamilde oldum ama rahim filmini orda olmam hep yorumlar kötüNereye gidiyorsun doktora ben zeynep kamile gidiyorum elime bir kağıt verdiler bir sürü test istedi bunları hallet gel dedi bakalim sonuçları bekliyorum zeynep kamile anestesiziz çekiyorlar