rahim filmi cektiripde tüpleri kapalı cıkan var mı

Umutlu1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
1.603
1.249
133
<div class="bbWrapper">kızlar 2 tüpümde kapalı laporkopi ameliyatı oldum<br /> acılmadı maydanoz süt kürü yapıyorum bunun<br /> üstüne rahim filmi cektirmek istiyorum durumum<br /> yok devlet hastanesinde cekildecegim benim gibi<br /> tüplerinin kapalı oldugunu bilipde rahim filmi cektiren var mı cok agrıyor mu</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 747765" data-quote="saidenur" data-source="post: 46869740" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=46869740" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-46869740">saidenur .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> kızlar 2 tüpümde kapalı laporkopi ameliyatı oldum<br /> acılmadı maydanoz süt kürü yapıyorum bunun<br /> üstüne rahim filmi cektirmek istiyorum durumum<br /> yok devlet hastanesinde cekildecegim benim gibi<br /> tüplerinin kapalı oldugunu bilipde rahim filmi cektiren var mı cok agrıyor mu </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Çektirdiniz mi</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 788096" data-quote="Angel and rain" data-source="post: 48246264" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=48246264" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-48246264">Angel and rain .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Çektirdiniz mi </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Bu ay çektirecegım inş maddi durumumuz iyi degil dişimi sıkıp devlet hastanesinde çekilecegim belki faydasıolur dıye sülük tedaviside yaptırıdm 1 seans devamı rahim filminden sonra yaotıracagım</div>

<div class="bbWrapper">Peki tüplerin kapalı olduğu rahim filminde belli olmuyor mu</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 788096" data-quote="Angel and rain" data-source="post: 48246396" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=48246396" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-48246396">Angel and rain .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Peki tüplerin kapalı olduğu rahim filminde belli olmuyor mu </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Çektirdikten sonra sıvı gitmezse tıkalı demek ama sıvı gecişi saglanırsa acıldı demek</div>

<div class="bbWrapper">Siz daha önce çektirdiniz mi</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 788096" data-quote="Angel and rain" data-source="post: 48246438" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=48246438" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-48246438">Angel and rain .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Siz daha önce çektirdiniz mi </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Hayır ilk defa çektirecegim ben direk ameliyat oldum ameliyatda kapalı cıkınca tüp bebeke yönlendirildim.tüp bebek dr um da emşn olmak için rahim filmi istedi</div>

<div class="bbWrapper">Devlette nasıl bilmem ama benim bi arkadaş çektirdi sadece adet sancısı gibi dedi orda bilgi vermemişler kendi doktoruna gitcek</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 788096" data-quote="Angel and rain" data-source="post: 48246485" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=48246485" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-48246485">Angel and rain .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Devlette nasıl bilmem ama benim bi arkadaş çektirdi sadece adet sancısı gibi dedi orda bilgi vermemişler kendi doktoruna gitcek </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Elindeki röntgen filminde zaten eger biraz arastırma yaptı ise anlar.inş benm durumumda öyle az sancılı olur</div>

<div class="bbWrapper">Sağ kapalı gibi birşeyler yazıyordu biz anlamadik pek ama açıldı mı bilmiyoruz. İnşallah hangi şehir acaba</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 788096" data-quote="Angel and rain" data-source="post: 48246519" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=48246519" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-48246519">Angel and rain .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Sağ kapalı gibi birşeyler yazıyordu biz anlamadik pek ama açıldı mı bilmiyoruz. İnşallah hangi şehir acaba </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>İnşsallah acılmıştır istanbuldayım</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 747765" data-quote="saidenur" data-source="post: 48246537" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=48246537" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-48246537">saidenur .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> İnşsallah acılmıştır istanbuldayım </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>İnşallah canım arkadaşım da ćok korkuyordu ama bugün çektirdi o da epey stres yapmıştı seninde çok kolay geçer inşallah</div>

<div class="bbWrapper">İn<br /> <blockquote data-attributes="member: 788096" data-quote="Angel and rain" data-source="post: 48246568" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=48246568" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-48246568">Angel and rain .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> İnşallah canım arkadaşım da ćok korkuyordu ama bugün çektirdi o da epey stres yapmıştı seninde çok kolay geçer inşallah </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>inş cnm ya inş</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 747765" data-quote="saidenur" data-source="post: 48246584" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=48246584" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-48246584">saidenur .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> İn<br /> inş cnm ya inş </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Hangi hastane peki</div>

Back