Rahim filmi çektirmeden???? Yardım edin arkadaşlar.

monaroza01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
848
414
83
herkese merhaba. Biri Haziran diğeri Kasım'ın 5'inde olmak üzere iki kürtajım var sebebi de ikisinin de 6 hafta 5 günlükken kalbinin durması sonucu oldu. Ilkine klomen diğerine aşılamakla hamile kalmıştım ve ilk denemede tutmuştu ikisi de. Bu arada Polikistik over hastasıyım. Şimdi yeniden aşılama yaptırmak istiyorum. Rahim filmi dışında tüm tetkiklerimiz yapıldı eşime, bana ve bebeğimize fakat en ufak bir sorun çıkmadı her şey tertemiz. Şimdi yaşayanlara soruyorum rahim filmini mutlaka çektirmem gerek mi aşılama öncesi? Doktor vajinal ultrasondan bakınca hep rahmin çok iyi diyor bir sorun olsa ultrasondan anlaşılmaz mı ve tüplerim tıkalı olsa nasıl hamile kalırdım? Çok acı çekiyorum lütfen yardım edin. Ben hemen aşılamaya gitmek istiyorum adet olunca. Rahim anomalisi olsa neden hep 6+5 te ölüyor bebeklerim

canım gecmis olsun.
benim bildiğim tekrarlayan bebek ölümlerinde genetik test yapıyorlar.
sen yaptırmıssın gerçi ama detaylı bakıldı mı acaba bende şaşırdım duruma..içinde kalmasın rahim filmide çektir bence
inş sağlıklı bi sekilde hamile kalırsın.

Teşekkürler zehirlenir cevap verdiğin için. Bebeğe, bana ve eşime yapıldı kromozom testi. Üçümüzde de sıkıntı çıkmadı. Pıhtılaşma, Bağışıklık sistemi hepsi yapıldı sorun yok. Hiçbir şey çıkmayınca bir tanıdık hocaya git dedi. Ümmü sübyan dedikleri varmış ben de. Içim rahat etmedi başka 2 hocaya daha gittim 3 hoca da aynısını dedi muska yazdı ve Kur'an'dan sûreler var onları oku dediler. Yani 3. bebeği sadece dualara adayıp yapmak istiyorum. Tıbben hiçbir şey çıkmayınca başka çarem kalmadı :(

Zehrenur kusura bakma klavye otomatik düzeltme yapmış.

Back
X