rahim filmi cektirmekten korkanlarrrr

defnedefnemsi

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
38
2
6
35
İzmir
Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır cocuk istiyoruz olmadı rahim filmi (hsg) istedi dr korktum çünkü internetten araştırdım cok ağrı oluyor 2 gun kanama oluyor vs. Anestezi li çektirdim tabi hissetmedim bişey ama ilactan dolayı dedim bir kaç saat sonra ağrı başlar dedim ağrı kesicimi falan hazırladım ama zerre kadar ağrı olmadı dün cektirdim hala hic ağrı yok kanama cok az oldu zaten kanama bile denilemez verilen ilaç geliyor azar azar sakın korkmayın arkadaslar nette anlatılan gibi değil

bende çektirdim canım sana kesinlikle katılıyorum herşey de olduğu gibi nette abartılıyor
ben anestezisiz çektirdim azıcık bir sızı dışında bişeyim olmadı kanamam da olmadı hakkımızda hayırlısı olsun

Merhaba kardeşim,

Sakın korkma ben daha çarşamba günü çektirdim HSG filmini hiç korkma hem de hiç. Şöyle ki o bahsedilenler eski teknolojilerle eskiden yapılan HSG'lerde varmış artık çok ileri teknolojilerle 3 boyutlu tetkikler yapılıyor. Ben RADYOMAR'da herşey dahil 400 TL'ye çektirdim(çektireceklere bilgi olsun diye yazdım). Devlet hastanesine giderim normalde ve her zaman ama sadece bunun için doktorumun da önerisiyle bu yere gittim. Doktorum GATA'da uzman doktor yani SGK kapsamlı bir üreme merkezi. Çok iyi olduğunu söylediler gittik. Neyse yani ben her türlü kan, mamografi vs.'yi devlet hastanelerinde yaptırırım ama burada ince bir mesele olduğundan bu özel lab.'de çektirdim ileri teknoloji olması açık alet olması önemli.

Duyduğum ağrı ise sanki adet başlangıcı gibi çok hafif geldi ve gitmesi bir oldu. Yani o çok hafif sızlama gibi ağrıya da hazırlıklı ol. Ayrıca yok 3 gün ilişkiye girmeyin vs. şeyler yazmışlar kimileri 1 ay birleşmeyin demiş bizim doktorumuz ısrarla sormama rağmen böyle bir uyarı yapmadı hiç gerek yok havuza da girin herşeyi yapabilirsiniz dedi. Yani sistemler, teknolojiler ilerledi buna göre yapın canım. Tertemiz çıktı birşey yok dedi doktor ama küçük kistim için soğan kürü yapıyorum.

Sana da geçmiş olsun kardeşim.

Ben de findikzade radtomarda cektirdim.cok az bir sizim oldu.daha sonra 2 gun boyinca adet siskinligo gibi bir siskinlik oldu. O da rahatsiz edici bir boyutta degildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…