Rahim filmi çektirmiş olanlar?

Kesinlikle gidin .Erken teşhis çok önemli ben 1 yıl gelmeden herşeyi bitirmiş olcam sanırım.Beklemedim diğer hormon testleri için.Hsg de şart artık.
bence de yaptır aklında kalmasın canım benim abim 9 yıllık evli sadece 1 kez tüp bebek denediler ve bıraktılar tedaviyi ben 1 yılda kafayı yedim resmen onlara şaşırıyorum bazen

bence de yaptır aklında kalmasın canım benim abim 9 yıllık evli sadece 1 kez tüp bebek denediler ve bıraktılar tedaviyi ben 1 yılda kafayı yedim resmen onlara şaşırıyorum bazen
Allah sabrını veriyor demek ki.yaşayınca biliyor insan.İnşallah onlarda bi mucizeyle karşılaşıp bebişleri olur.

Allah sabrını veriyor demek ki.yaşayınca biliyor insan.İnşallah onlarda bi mucizeyle karşılaşıp bebişleri olur.
inşallah canım ama onlara tedavi şart tabi ki önce Rabbimin izniyle olur inşallah ama abimde canlı sperm yok denecek kadar az ve damar tıkanıklığı varmış canlı spermlerde dışarı çıkamıyormus :(

inşallah canım ama onlara tedavi şart tabi ki önce Rabbimin izniyle olur inşallah ama abimde canlı sperm yok denecek kadar az ve damar tıkanıklığı varmış canlı spermlerde dışarı çıkamıyormus :KK43:
Allah şifa versin .neler çıkıyor insanda ama napalım herkes birşeyle sınanıyor bu hayatta.

Ailede tüp bebek macerası varsa insan korkuo canım ben de öyleyim ablam tüp bebek denedi 3 defa aşıma falan biz de çok yıptandık ben de bu hafta çektircem uykularım kaçıo tılanıklık varsa diye çok korkuorum

Ailede tüp bebek macerası varsa insan korkuo canım ben de öyleyim ablam tüp bebek denedi 3 defa aşıma falan biz de çok yıptandık ben de bu hafta çektircem uykularım kaçıo tılanıklık varsa diye çok korkuorum
aynen cnm benim ablamda geç bebek sahibi oldu abim de de bu durum var o yüzden korkuyorum erkenden baktırmak istedim zaman geçmeden eşimde bende çok istiyoruz çünkü

Ben de 5 gün oldu işte çekileli, 350 tl ödedim anestezi falan olmadı 5 dakika sürdü sadece o sıvıyı tüplere gönderdiğinde 10 saniyelik müthiş bi sancı oldu kasıklarımda. Ama bu kadar baika hiç ağrım sızım olmadı ertesi sabah da lekelenmem bitmişti korkulacak bişey yokmuş.. :super:
Merhaba. Rahim filminden sonra mı hamile kaldınız :)

Çok sevindim gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşaAllah. Ben bu ay çektirdim ve doktorum bu ay korunmamızı söyledi. Sizin doktorunuz böyle bisey söyledimi ve
Hamile kaldığınızda herhangi bi sağlık sorunu yasadınızmı birde neden olmuyordu ve ne zamandır uğraşıyodunuz. K bakmayın çok sordum ama kendime umut arıyorum :/

Back
X