Peki size çekildiğiniz ay korunmanızı mı söyledilerBen çekindim ama hala hamİle kalamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki size çekildiğiniz ay korunmanızı mı söyledilerBen çekindim ama hala hamİle kalamadım
Çekindiğiniz ay mı hamile kaldınız yani ? Birde anestezili mi çeknmiştnizHsg rahim filmi çekildiğim ay kanama bitene kadar korunduk 4-5 gün diğer ay hamile olduğumu öğrendim çok şükür tüplerim de açık çıkmıştı.
Kötü olmuşHayır çekindikten hemensonra ilişki önerdi amaenfeksiyon kaptım
Merhaba. Bende şubatta hsg çekildim o ay doktor ilişki önermedi. Martta ilaçlarımı verdi kullandım ve o ay hamile kaldım.Merhaba arkadaşlar bende pazartesi anestezili hsg çekileceğim bana doktorum bu ay korunmamı söyledi ama burda okuduğum kadarıyla çoğu çekildiği ay hamile kalmıssize böyle bir şey dedi mi acaba
Teşekkür ederim cevabın için. Hayırlısıyla kucağına alırsın sağlıcakla inşallahMerhaba. Bende şubatta hsg çekildim o ay doktor ilişki önermedi. Martta ilaçlarımı verdi kullandım ve o ay hamile kaldım.Doktorum da bana hsg'nin kanalları açtığı ve yumurtanın ilerleyişini kolaylaştırdığı için daha rahat hamile kalındığını söylemişti. Hsg çektirdikten sonra ki dört ay şans yüksek diye biliyorum.
Amin inşallah canımTeşekkür ederim cevabın için. Hayırlısıyla kucağına alırsın sağlıcakla inşallah![]()
yapıyor işlemi ve ücret
film çekildikten ne zaman sonra cıktı sonucun acaba orda mı beklıyoruz yoksa baska zaaman mı cıkıyo sonucanestesiziz cektirdim çok rahattı her yerdede yazıyorum fındıkzade de hekimoğlu görüntüleme merkezi 10 dk da bitti ;çalışan bayanlar rahatlatıyor zaten bayan yapıyor işlemi ve ücret uygun 500 tl (diğer yerlere göre)
Kızlar selam ,
1,5 yıl önce dış gebelik geçirdim.Neyseki tüpüm alınmadı. Ancak geçen ay çocuk yapmaya karar verdik mayıs ayında denemelere başladık yumurtlama günlerini takip ederek Haziranda regl oldum bugün reglimin sekizinci günü ve rahim filmi çektirdim herhangi bir problem olmadığını söylediler ama rahim filmi çektirenlerin daha kolay gibi kaldığını okumuştum bu durumda olan var mı bana da yardımcı olabilir misiniz
hemen veriyorlar sorun var yok söylüyorlar zatenfilm çekildikten ne zaman sonra cıktı sonucun acaba orda mı beklıyoruz yoksa baska zaaman mı cıkıyo sonuc