Rahim filmi fiyatı

Ben 5 ay önce felan yaptırdım 10 bin TL idi anestezili istediğim için 1000 TL de ona verdim toplamda 11 bin TL ye yaptırmış oldum şehir ve hastane farkı olur tabi

Ben 2 gün önce sordum 14 bin dedıler ya . Bulunduğum yerde devlet hastahabesınde cekılmıyor ama en yakın ilde cekılıyor . Belkı de oraya gıderım . Tek sorun anestezı vermeden cekıyor devlet

Filmden once ayri bir hormon testi falan istenildimi sizden?
Ekstra bir test istenmedi. Tuplerin hormonlarla alakası yok. Ben tedaviye başlar başlamaz hormon testi istedi doktorum zaten bende pcos olduğu için bugüne kadar hiçbir doktor tuplerime bakmamisti halbuki ikisi de tikaliymis işlem sırasında açıldı zaten hsgden 1 buçuk ay sonra hamile kaldım

Kasım 2024 te 15 bine çektirmiştim ben her hastaneye ve şehire göre değişiyor tabi
Ben daha önce çektirmek için gidip sordugumda doktor benden hormon testleri istedi onlar olmadan cekemeyiz dedi birde benim hormonlarimda dengesizlik vardı şuan çok şaşırdım yani bazı özeller sırf para koparmak için yaptiklari şeye bak ya

Bu konuda çok şanslıyım benim doktorumda özel hastanede ama testleri özellikle devlette yaptır getir diyen biri rahim filmi yaşadığım şehirin devlet Hastanesi'nde yapılmıyor malesef istersen başka şehirde yaptır istersen burda bende yapabilirim dedi yol masrafı da çok olacağından ben kendi doktoruma yaptırmayı tercih ettim

Bu ay başında bir devlette hormon testi yaptirmistim aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…