- Konu Sahibi Papatya3425
Hanımlar özel de rahim filmi(hsg) çekinmem gerekiyor fiyatlardan bilgisi olan varmı testleri filmi falan toplam ne kadar gider ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel sağlık karsılıyormı acaba ?Ben 5 ay önce felan yaptırdım 10 bin TL idi anestezili istediğim için 1000 TL de ona verdim toplamda 11 bin TL ye yaptırmış oldum şehir ve hastane farkı olur tabi
Kasım 2024 te 15 bine çektirmiştim benHanımlar özel de rahim filmi(hsg) çekinmem gerekiyor fiyatlardan bilgisi olan varmı testleri filmi falan toplam ne kadar gider ?
Bir yıl önce 8000 vermiştimHanımlar özel de rahim filmi(hsg) çekinmem gerekiyor fiyatlardan bilgisi olan varmı testleri filmi falan toplam ne kadar gider ?
Filmden once ayri bir hormon testi falan istenildimi sizden?Ben 5 ay önce felan yaptırdım 10 bin TL idi anestezili istediğim için 1000 TL de ona verdim toplamda 11 bin TL ye yaptırmış oldum şehir ve hastane farkı olur tabi
Ekstra bir test istenmedi. Tuplerin hormonlarla alakası yok. Ben tedaviye başlar başlamaz hormon testi istedi doktorum zaten bende pcos olduğu için bugüne kadar hiçbir doktor tuplerime bakmamisti halbuki ikisi de tikaliymis işlem sırasında açıldı zaten hsgden 1 buçuk ay sonra hamile kaldımFilmden once ayri bir hormon testi falan istenildimi sizden?
Kasım 2024 te 15 bine çektirmiştim benher hastaneye ve şehire göre değişiyor tabi
Ben daha önce çektirmek için gidip sordugumda doktor benden hormon testleri istedi onlar olmadan cekemeyiz dedi birde benim hormonlarimda dengesizlik vardı şuan çok şaşırdım yani bazı özeller sırf para koparmak için yaptiklari şeye bak yaEkstra bir test istenmedi. Tuplerin hormonlarla alakası yok. Ben tedaviye başlar başlamaz hormon testi istedi doktorum zaten bende pcos olduğu için bugüne kadar hiçbir doktor tuplerime bakmamisti halbuki ikisi de tikaliymis işlem sırasında açıldı zaten hsgden 1 buçuk ay sonra hamile kaldım
Bu konuda çok şanslıyım benim doktorumda özel hastanede ama testleri özellikle devlette yaptır getir diyen biri rahim filmi yaşadığım şehirin devlet Hastanesi'nde yapılmıyor malesef istersen başka şehirde yaptır istersen burda bende yapabilirim dedi yol masrafı da çok olacağından ben kendi doktoruma yaptırmayı tercih ettimBen daha önce çektirmek için gidip sordugumda doktor benden hormon testleri istedi onlar olmadan cekemeyiz dedi birde benim hormonlarimda dengesizlik vardı şuan çok şaşırdım yani bazı özeller sırf para koparmak için yaptiklari şeye bak ya
Bu ay başında bir devlette hormon testi yaptirmistim aslindaBu konuda çok şanslıyım benim doktorumda özel hastanede ama testleri özellikle devlette yaptır getir diyen biri rahim filmi yaşadığım şehirin devlet Hastanesi'nde yapılmıyor malesef istersen başka şehirde yaptır istersen burda bende yapabilirim dedi yol masrafı da çok olacağından ben kendi doktoruma yaptırmayı tercih ettim
Para yemek için kabul etmemiş demek ki ay başındaki test kabul edilebilir di. İyi doktora gelmekte şans gerçektenBu ay başında bir devlette hormon testi yaptirmistim aslinda
Sorunuzu yeni gördüm. Benim gittiğim hastanede karsilamiyor malesef ama hastaneden hastaneye değişirÖzel sağlık karsılıyormı acaba ?
Acaba siz nerede yasiyorsunuz ben istanbuldayimPara yemek için kabul etmemiş demek ki ay başındaki test kabul edilebilir di. İyi doktora gelmekte şans gerçekten
Ben Niğde'de yaşıyorumAcaba siz nerede yasiyorsunuz ben istanbuldayim
Anladim evet buralarda çok zor iyi bir doktora denk gelmek birde filmin cektirmek belirli bir günü varmi siz bilirsiniz yoksa herahngi bir günde cekerlermiBen Niğde'de yaşıyorum
Adet bitiminden 2-3 gün sonra cekilmisti benim yanlış hatırlamıyorsamAnladim evet buralarda çok zor iyi bir doktora denk gelmek birde filmin cektirmek belirli bir günü varmi siz bilirsiniz yoksa herahngi bir günde cekerlermi