Bende rahim filmi cektiricem de agrili jit islemmi kac dakika sürüyorKızlar ben dun rahim filmi çektirdim doktorun söylediğine göre ve rapora göre hersey gayet iyi tüpler açık rahimde herhangi bi sıkıntı yok. Ama benm merak ettiğim dünden beri sol tarafımda yanma hissi var ilk film çekildiğinde yoktu 1 saat sonra başladı ve halen geçmedi. Ayrıca burda okuyorum içeri enjekte edilen sıvı Bi kere veriliyormuş bana 3 kere vereceğinii söyledi doktorum anlamadım normal mi değil mi?
Ben de bugün çektirdim ama bir yanma hissim olmadi. 4 saat geçti suan itibariyle. 3 kere vermesi tupler kapalıysa mi denedi acaba o yuzden olabilir.Kızlar ben dun rahim filmi çektirdim doktorun söylediğine göre ve rapora göre hersey gayet iyi tüpler açık rahimde herhangi bi sıkıntı yok. Ama benm merak ettiğim dünden beri sol tarafımda yanma hissi var ilk film çekildiğinde yoktu 1 saat sonra başladı ve halen geçmedi. Ayrıca burda okuyorum içeri enjekte edilen sıvı Bi kere veriliyormuş bana 3 kere vereceğinii söyledi doktorum anlamadım normal mi değil mi?
Bende film çekerken agrı olmadı hafif adet olucakmış hissi yasadım o kadar. Ama sonrasında o yanma hissi oluştu ve bi sonraki gün geçtiBende rahim filmi cektiricem de agrili jit islemmi kac dakika sürüyor
2 3 dk.lık Bi işlem korkulacak bişey yokBende rahim filmi cektiricem de agrili jit islemmi kac dakika sürüyor
İşleme başlamadan önce beni sakinleştirmek için konuşuyordu işte o arada bana dediki korkma hiçbişey hissetmiceksin sıvıyı 3 kere vericem dedi hatta konusurken birini vermiş hissettin mi bişey dedi yok dedim bak bu 1.cisiydi dedi korkunç bişey değilmiş dimi filan dedi öyle. Hatta dedim ki Bi sıkıntı görünüyor mu yok dedi hersey gayet iyi tüpler de acık dedi. Burda da okuduğum kadarıyla 1 kere veriliyor açılmayınca 2 - 3 o yuzden merak ettim. Size agrı kesici antibiyotik verildi mi pekiBen de bugün çektirdim ama bir yanma hissim olmadi. 4 saat geçti suan itibariyle. 3 kere vermesi tupler kapalıysa mi denedi acaba o yuzden olabilir.
Anestezi uygulamadi sanirimİşleme başlamadan önce beni sakinleştirmek için konuşuyordu işte o arada bana dediki korkma hiçbişey hissetmiceksin sıvıyı 3 kere vericem dedi hatta konusurken birini vermiş hissettin mi bişey dedi yok dedim bak bu 1.cisiydi dedi korkunç bişey değilmiş dimi filan dedi öyle. Hatta dedim ki Bi sıkıntı görünüyor mu yok dedi hersey gayet iyi tüpler de acık dedi. Burda da okuduğum kadarıyla 1 kere veriliyor açılmayınca 2 - 3 o yuzden merak ettim. Size agrı kesici antibiyotik verildi mi peki
Hayır uygulamadı.Anestezi uygulamadi sanirim
Evet sonrasi icin antibiyotik, agri kesici, b vitamini verdi. E acımasızca sorun yokmuş zaten bi sıkıntı değildir. Geçti mi yanma hissiİşleme başlamadan önce beni sakinleştirmek için konuşuyordu işte o arada bana dediki korkma hiçbişey hissetmiceksin sıvıyı 3 kere vericem dedi hatta konusurken birini vermiş hissettin mi bişey dedi yok dedim bak bu 1.cisiydi dedi korkunç bişey değilmiş dimi filan dedi öyle. Hatta dedim ki Bi sıkıntı görünüyor mu yok dedi hersey gayet iyi tüpler de acık dedi. Burda da okuduğum kadarıyla 1 kere veriliyor açılmayınca 2 - 3 o yuzden merak ettim. Size agrı kesici antibiyotik verildi mi peki
Evet geçti yanma hissim.Evet sonrasi icin antibiyotik, agri kesici, b vitamini verdi. E acımasızca sorun yokmuş zaten bi sıkıntı değildir. Geçti mi yanma hissi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?