• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi hakkında

İzmirde anestezili yapmıyor devlet ben epey araştırmıştım. tepecikte yaptırmıştım anestezisiz yapıyorlar.

Acı kısmı kesinlikle yapan kişiye göre değişiyor. Ben 10. sıradaydım önümdeki herkes iki büklüm çıktı, bende hayatımda öyle bir acı yaşamamıştım ama bazı yerlerde tepecikte çektirip hiç acımadı diyenleri okudum zaten onlara güvenip gitmiştim. Ancak eğer verebiliyorsanız özele gidin.
Tüp bebek için gittiğimde doktorum “acı sırasında kendinizi kastığınız için yanlış sonuç çıkabiliyor” diyerek tekrar anestezili istemişti. Boşuna acı çekmiş oldum, o para yine çıktı benden
Evet dediğinizde mantıklı stres yapıp kasarsam da sonuç alamam birde randevu bulmak imkansız inanın 1 aydır kayinpederime randevu bakıyorum yok asla bulamıyorum mecbur vericem gibi gözüküyor normalde çok canım tatlı değildir dhaa bu hafta muayene oldum o mandal ile doktor detaylı baktı rahim içinde büyüme mi var diye acısını hissetmedim kasmadim kendimi ama bı yandan da mantıklı geldi dediğiniz hakkımızda hayırlısı olsun rabbim aratmasın yoksa tedaviler çok pahalilandi ne yazık ki

Merhaba kızlar.. 2018 yılında rahim filmi çekilmiştim hiç bir sorun çıkmamıştı bidaha cekilmedim sonra aşılama tüp bebek tedavilerim oldu. 2 kez gebelik oldu bu 3 sene içerisinde biri kimyasal doğal yolla. Biride tüp bebekle oldu kese oluştu ama sonra bozuldu.. düştü yani oda. Doktorum artık merkez degistiricez burada olmuyor dedi tahliller istedi benden başka başka. Şimdi onun sonuçlarını bekliyorum birde dediki eski rahim filmimi izledi bidaha çektirmeni öneririm illa çektir demiyorum ama öneririm dedi ... Benim acı eşiğim çok düşük bugün özel den fiyat aldım 1.500 TL dediler.. bu parada çok geldi bana.. cektirmesem mi diye düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum... Sonuçta tüp bebekte direk rahime konuyor embryo tuplerle bı ilgisi yok vede eski CD imdede birşey gözükmuyordu.. doktor illa çektir demedi ama çektirmeni öneririm dedi.. devlettede çektirmeye dayanamam açısına gibi geliyor.. napicam ben....
Canım ben devlette bu ay çektirdim korkarak girdim ama hiç o kadar ağrı olmadı. Ki ben kan verirken bile ağlayan biriydim. Adet sancısı gibi bel ağrısı yaşadım sadece.

Rahim filminden çok korkuyordum bende çevremde çektirenler çok acı hissettik diyordu,daha sonra özel bir çekim merkezinden randevu aldık anestezi istedim boşuna ekstra ücret ödersiniz hiç bişey hissetmeyeceksiniz bizim makinemiz ileri teknoloji vs dedi minicik iğneye bile çığlık çığlığa bağıran ben enn ufak sızı dahi hissetmedim hakkaten,yaklaşık 7 ay oldu ücrette 850-900 gibiydi yanlış hatırlamıyorsam

Back
X