BoleynKiziHira

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2025
4
0
1
33
Kızlar selam. Ben geçen ay rahim filmi çektirdim ve tüplerimin açık olduğunu öğrendim. Film çekildikten sonra 3 gün azalarak lekelenmem oldu sonra geçti. Hiç ağrı çekmedim rahim filmi çekilirken ve sonrasında. Film çekilmeden önce doktorum muayene ettiğinde 1,5 cm yumurtalık kistim olduğunu söyledi. Ama önemli değil diyip kestirip attı. Bende üstüne düşmedim açıkçası. Çünkü aşılama yapılsın istiyorum, eşimin spermiogram sonucu kötü geldi. Biraz da hemile kalmak istediğim için acele ediyorum. O ay yumurtlamadan sonra kanamam oldu, kist kanaması oluyordu bende doktorum söylemişti. Hamileliğe engel değil demişti. Ama çok fazla oldu ve artık kahverenginin yanında açık kırmızı kanamada olmaya başladı. Önemsemedim çok ağrım olmadığı için. Neyse doktor aşılama uygun dedi. Adetimin ikinci günü gonal f 75 kullanmaya başladım. 3 yumurta gelişince oranı düşürdü. Son gün baktığında tek yumurta 18.4 mm olmuştu. Bugün son kez 50 gonal f vurul ertesi gün çatlatma ve ilişki dedi. Sonra boş gün ve sonraki gün 11 Eylül de sabah 8:30 da gel aşılama yapalım dedi. Çok mutlu ve heyecanlıyım hala. Aşılama olmadan önce eşimden numune alındı. Ve eşimin değerlerinin çok yükseldiğini öğrendim. Artık doğal hamile bile kalabilirim öyle düzelmiş. L-carnitine kullandı eşim. Bide badem, fındık, ceviz ve keçi boynuzu pekmezi. Şimdi şöyle bir durum var. Çatlatma iğnesi vurulmadan önce benim kist kanaması başladı zaten, iğneyi vuruldum ve karnım şişti, kaşıklarım ağrıdı falan. Zaten normalde de bunları yaşıyorum ben. Her ay düzenli adet görüyorum. Ve yumurtam çatlıyor. Korpus luteum kisti var bende. Aşılama günü kanamam durdu neredeyse, ertesi gün hiç kanama olmadı, aşılamanın 3. Günü başladı tekrar lekelenme şeklinde. Hala da devam ediyor. Kasık ağrım çok hafif hafif var ama ağrıdan çok bi akış hissi var. Açık kırmızı pembe bir akıntı. Sizinde rahim filminden sonra kistiniz böyle oldu mu diye sormak istedim. Biraz uzun anlattık cevaplarınız kıymetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…