Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canim bende 4 ocak için echomara randevu aldım sen cektirdinmi orada nasıl çok aciyormu cevap verirsen çok sevinirimBende echomarda dudunuyorum sanırım bır 10 gun var. Agrısız oldugu soylendı yınede tedrgınım.. 1 yıldır cocuk beklentım negatıfeger hormon testım ve fılm ıyı cıkarsa sonrasında ne olacak
Canım ne acıması . Acıyacak bırsey yapılmıyormuski. Zaten gıdınce anlayacaksın cok basıt bı işlem ve echomardan cok memnun kaldım. Zaten senınle o kadar ılgılenıyorlarki sakinlesıyorsun. Tıkalı olsada olmasada agrı olmuyor asla. Benden öncekı bayan ıkı tupude kapalıydı. Hıc hıssetmemiş bile. Cok rahattı. Adet sancısı gıbı dıyotlardı burada kesınlıkle degıl. Orda 5-6 kişi konuştuk bırbırımızı bekledık:) kımsede agrı sızı olmadı. İçin rahat olsun. Şişli echomardan cok memnun kaldımCanim
Merhaba canim bende 4 ocak için echomara randevu aldım sen cektirdinmi orada nasıl çok aciyormu cevap verirsen çok sevinirim
İnş canım mutlka yaz sonucu .. Devlet hast kullanılan cıhazla burdakı aynı degıl.zaten 15-20 sn suruyo. Sonra egzersız yapıyorsun saga don sola don dıye. Cok anlık bı işlem ben hıc anlamadım bıle. Ki anestezı istıyordum cok korkmuştum burda yazılanlardan. Iyıkı anestezı almamışım. Esımle ızınlıydık. Butun gun bıze kaldı ben ordan cıkıp gezdım geceye kadar:) ınş guzel sonuclar alırsın canımÇok teşekkür ederim canim cevap verdiğin için. Ben 2 ay önce çapa hastanesine gittim çekilmeye. Spelektumu taktı fakat akıntı var cekemiyorum deyip kadın doğuma yönlendirdi. Kadın dogumcuda yok akintin dedi. eski makina olduğu için ve orda hep stajerler olduğu içinde çekilememis olabilir. Sonra bazı yorumları okudum psikolojim çok bozuldu tekrar akıntı cikar da cekilemem diye bugün echomardan aldım sordum akintiyla alakası yok dediler çok olumlu yorum okudum echomarla ilgili inşallah güzel sonuçlar alırım ayilip bayilmam.
İnşallah canim ya echomar ocaktan itibaren 500 lira olacakmış bakırköy radyotomda 400 lira ama orası c kollu değilmiş digitalmis orda ağrı olurmu acaba ne yapsamki karar veremedimİnş canım mutlka yaz sonucu .. Devlet hast kullanılan cıhazla burdakı aynı degıl.zaten 15-20 sn suruyo. Sonra egzersız yapıyorsun saga don sola don dıye. Cok anlık bı işlem ben hıc anlamadım bıle. Ki anestezı istıyordum cok korkmuştum burda yazılanlardan. Iyıkı anestezı almamışım. Esımle ızınlıydık. Butun gun bıze kaldı ben ordan cıkıp gezdım geceye kadar:) ınş guzel sonuclar alırsın canım
C kollu olsun. Şimd ödeme yap sende.. 400 üzerınden nasıl olsa cekıleceksınİnşallah canim ya echomar ocaktan itibaren 500 lira olacakmış bakırköy radyotomda 400 lira ama orası c kollu değilmiş digitalmis orda ağrı olurmu acaba ne yapsamki karar veremedim
C kollu olsun. Şimd ödeme yap sende.. 400 üzerınden nasıl olsa cekıleceksınİnşallah canim ya echomar ocaktan itibaren 500 lira olacakmış bakırköy radyotomda 400 lira ama orası c kollu değilmiş digitalmis orda ağrı olurmu acaba ne yapsamki karar veremedim
Canimm ben çekildim sonunda rahim filmini echomarda. Üstümden büyük bi yük kalktı sanki. Nerden buldunuz bizi diye sordular bende kadınlar kulübünden dedim. Çok fenasiniz siz dedi Sıvıyı verirken sanki iğne yapılıyormuş gibi hissettim ama abartılacak kadar acimiyor. Sonuç için çeken kadın açık gözüküyor ama doktora gösterin dedi.C kollu olsun. Şimd ödeme yap sende.. 400 üzerınden nasıl olsa cekıleceksın
Cok sevındım canım ınş guzel haberler alırsın . Bna dr ilişki önerdı sans artıyormuşşşCanimm ben çekildim sonunda rahim filmini echomarda. Üstümden büyük bi yük kalktı sanki. Nerden buldunuz bizi diye sordular bende kadınlar kulübünden dedim. Çok fenasiniz siz dedi Sıvıyı verirken sanki iğne yapılıyormuş gibi hissettim ama abartılacak kadar acimiyor. Sonuç için çeken kadın açık gözüküyor ama doktora gösterin dedi.
Aynı problem arkadasımdada mevcuttu. Tup bebek 2. Deneme tuttu. Ama kuzenımdede asılama ile oldu.Canim benim eşim azosperm fsh i düşük dondurulmuş spermimiz var yinede olurmu acaba doğal yolla
Canım allahım sabır versın . Dr vok önemli ben cok arastırdım alanı ınfertılıte olan bır dr gorusmenı önerırım.Ben hiç bir tedavi olmadım canim. 2.5 yıllık evliyim. Hiç korunmadik ama 1 sene olmamasını hiç takmadik kafamiza. Esimin azosperm olduğunu öğrendik biyopsi oldu spermleri donduruldu. Perşembe doktora gidicem tüm Raporları gostericem sonra nasıl bi tedavi uygulucak bilmiyorum. Sorun azosperm olunca aşılama yapiliyor mu direk tüp bebek mi bilmiyorum.