- 19 Nisan 2020
- 756
- 349
- 53
- 46
- Konu Sahibi Znpsrczeynep
-
Siz tedaviye ilemi kaldiniz umut olmak adına paylaşırmisinBir kere doğurmak ömür boyu doğurabileceğimiz anlamına gelmediği için evet tüpleri tıkanabilir.
Daha önce doğum yapmış, yapmamış farketmez doktorun uygun gördüğü kişiler çektirir
Doktorunuzla paylaşın tabii ki.Tatlim ben kendimde birsey gözlemledim bu dördüncü ayım tedaviye başlayalı klomen artı.catlatma ignesi birinci ayda sağda yumurtam oldu 19mm olduğunda catlatma verdi doktor ama gebe kalmadım ikinci ayda yine klomen ile devam ettik ama yumirtsm solda ve gelismedi 3ayda sağda tumurtam gelişti klomen artı catlatma oldu gene ama yine gebelik yok şimdi bir ay sağdan bir ay soldan yumurtlama olurmus genelde bu ay femara verdi kullanıyorum pazartesiye kontrol var hesabıma göre bu ay soldan yumurtlama gerek ve yine gelişmemiş ise demekko sol.yumirtaligimda sorun var çünkü sağdan yumurtlama ayında yumirtam oliyo öyüzden bunu doktoruma paylaşsammi die düşünüyorum belki solda tıkanıklık vardır doğum.gecmisim olduğu için öğrenmek istedim film cekilirmi die cvb için tskler
Canım sadece tıkalımıydı sıvı birikmesi de varmıydıDoktorunuzla paylaşın tabii ki.
Benim sol tüpüm tıkalıydı ama sağdan yumurtladığımda da gebelik olmuyordu sebepsiz döllenmiyordu.tüp bebekle hamile kaldım.
Bide çok özel olmazsa eşinde herhangi bi sorun varmıydıDoktorunuzla paylaşın tabii ki.
Benim sol tüpüm tıkalıydı ama sağdan yumurtladığımda da gebelik olmuyordu sebepsiz döllenmiyordu.tüp bebekle hamile kaldım.
Sıvı birikmesi yoktu, doktorum film sonucumla alakalı olarak sadece “sol tüp baştan sona tıkalı, sağ tüp şaşırtıcı derece de tam tersi açık” demişti.Canım sadece tıkalımıydı sıvı birikmesi de varmıydı
Yok hayır, eşimin değerleri çok normaldi. Benim hormon değerlerimde normaldi. Ama 2,5 yıl önce kimyasal gebelik yaşamıştım ve sonrasında hiç korunmadık. Hamile kalamamak beni psikolojik olarak çok etkilemişti. Strese bağlı da olabilir. Doktorum “doğal yoldan hamile kalabilirsin ama 3 ay sonra ama 3 yıl sonra” demişti. Biz yıpranmamak adına tüp bebek istedikBide çok özel olmazsa eşinde herhangi bi sorun varmıydı
Benimkide aynı kuzum sol tıkalı sağ açık aşılama yaptırdım tutmadı maddi imkanlarımız düzelince bende tüp bebeğe geçecem çok sağolSıvı birikmesi yoktu, doktorum film sonucumla alakalı olarak sadece “sol tüp baştan sona tıkalı, sağ tüp şaşırtıcı derece de tam tersi açık” demişti.
İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın, sen sağ olBenimkide aynı kuzum sol tıkalı sağ açık aşılama yaptırdım tutmadı maddi imkanlarımız düzelince bende tüp bebeğe geçecem çok sağol
İnşâAllâh canım benimİnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın, sen sağ ol
Yo eşimde hiç sorun yok 2yil önce 8haftalik dusukyaptimBide çok özel olmazsa eşinde herhangi bi sorun varmıydı
Ben başka üyeye sormuştum zaten canım bendeYo eşimde hiç sorun yok 2yil önce 8haftalik dusukyaptim
Rahim filmi cektiginizde agri olusuyor mu birde kac dakika surduSıvı birikmesi yoktu, doktorum film sonucumla alakalı olarak sadece “sol tüp baştan sona tıkalı, sağ tüp şaşırtıcı derece de tam tersi açık” demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?