- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
- 73
- Konu Sahibi Zeyert1204
Iyi gunler arkadaşlar doktorum rahim filmi istedi nasıl bie süreç nasıl yapılır bilen ve yaşayan arkadaşlar bilgilendirebikir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimde 1 bucuk sene oldu çektirelş korkucak hiçbirşey yok. Burda çok abartılı hikayeler okuyabilirsin. Bende okudum ve o kadar korktum ki ağlaya ağlaya gittim röntgen odasına girerken bayılacaktım. Ama hiçte öyle değil. Bir katater yardımıyla rahimden tüplere doğru bir ilac veriliyor o anda röntgen çekiliyor. İllaki ağrı oluyor ama şiddetli sayılmayan bir adet ağrısı gibi düşün ilacı verdiği anda başlıyor. Geri çekince geçiyor. Toplamda 15 dakika sürmemişti benimki. Hiç korkma.Iyi gunler arkadaşlar doktorum rahim filmi istedi nasıl bie süreç nasıl yapılır bilen ve yaşayan arkadaşlar bilgilendirebikir mi
Tüplerin açık olup olmadığını anlamak için veriliyor.Teşekkür ederim cevaplarınız için o verilen sıvı ne için veriliyor peki içimize
Kalan da var kalamayan da ben kalamadım genelde tüplerde intihap ve tıkanıklık olanların ki sıvıyla açılıyor onlar hamile kalıyor.Rahim filmi çekildim çok şükür tuplerim temiz çıktı dr hamile kalma olasılığın yüksek dedi hsg sonrası hamile kalan arkadaşlar var mi
Rahim filmi çekildim çok şükür tuplerim temiz çıktı dr hamile kalma olasılığın yüksek dedi hsg sonrası hamile kalan arkadaşlar var mi
Canim cesaretli birisi isen korkulacak hiç bir şey yok gerçekten adet sancısı gibi ağrın oluyor on dk o kadarnasıl gectı cnm rahım fılmı??ben cok korkuyorum yaaa
Canim cesaretli birisi isen korkulacak hiç bir şey yok gerçekten adet sancısı gibi ağrın oluyor on dk o kadar