Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi sonrası erken gelen reglden ne kadar zaman sonra gebe kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya benim yumurta 16. Gun pik yapti bugun 30. Gun. Yarina kadar hadi en gec yarin adet olmam lazim. Cesaretim var mi aska dersen yok :KK70:
Ahahaha :)))))) ben adetten önce o ilk agrilar çıktığında yapsaymisim silikte olsa mutlaka gorcekmistm :) belki yapsan sende de çıkar canim

Ahahaha :)))))) ben adetten önce o ilk agrilar çıktığında yapsaymisim silikte olsa mutlaka gorcekmistm :) belki yapsan sende de çıkar canim
Ya sizde de adet olacak gibi sancı mı oldu bende de günüm Pazar gözüküyor ama sancım var tek kafamı karıştıran adetlerindeki gibi şiş değil karnım çok her sancıda umudum gidiyor

Ya sizde de adet olacak gibi sancı mı oldu bende de günüm Pazar gözüküyor ama sancım var tek kafamı karıştıran adetlerindeki gibi şiş değil karnım çok her sancıda umudum gidiyor
Evet canim sancı oldu benim adet agrilarm adetten 3 gün önce başlardı 1 hafta obceöbaşladı adetime 3 gün kala gaz sisligi olurdu sertleşir di benimde ama bu ay oda olmadı hatta eşime dedim onuda ama ben herlade bu sefer öyle adet olcam dedim hamileymisim

L Lavinya223 hayırlı olsun RbbiRa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. bemde Eylül'de hsg çektirdim şimdi reglmi bekliyorum nasip inşAllah bizlerde hamile kalırız..

L Lavinya223 hayırlı olsun RbbiRa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. bemde Eylül'de hsg çektirdim şimdi reglmi bekliyorum nasip inşAllah bizlerde hamile kalırız..
Cok tesekkur ederim canım amin insallah.
İnsallah seninde en yakin zamanda haberini alırız canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Cok tesekkur ederim canım amin insallah.
İnsallah seninde en yakin zamanda haberini alırız canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Amin inşallah inşaallah.. ben set soracaktım hsg den sonra erken regl olmuşsunuz ya ne kadar erken oldunuz kaç gün yani.. ben bunu hsg çekilirken soğan kürsüde kullandım da merak ettim.. ya da acaba herkes mi erken regl oluyor

Amin inşallah inşaallah.. ben set soracaktım hsg den sonra erken regl olmuşsunuz ya ne kadar erken oldunuz kaç gün yani.. ben bunu hsg çekilirken soğan kürsüde kullandım da merak ettim.. ya da acaba herkes mi erken regl oluyor
Benim hsg den hemen önceki reglim de erken geldi canım 2 gun önden geldi hsg den sonra da aynı

Zaten hsgden sonraki adetim son oldu ben 18 ağustos ta hsg çekildim 3 eylulde adet oldum ondan sonra zaten hamile kalmisim bide benim ovulasyon da one geldi 12. 13.gun ken 9. 10. Da olmaya balsadi

Benim hsg den hemen önceki reglim de erken geldi canım 2 gun önden geldi hsg den sonra da aynı
Anladım canım teşekkür ederim. Benimde hsg çektirmeden önce adetim 5 gün önce gelmişti kist varmış ondan olmuş öyle dedi doktor.. ne zaman adet olurum bilmiyorum 8 9 gibi olurum sanırım 20 Eylül'de hsg çekildi.. ben bu sürwçte soğan kürü kullandım eşime de keçiboynuzu kürü kullandırttım bekliyoruz nasipse olur inşAllah..
Bide bir evladım var şükür onda nasıl oldu bitti anlamadım bu defa çok beklettim bizi 1yılı doldurduk uğraşıyoruz hala

Back
X