Rahim filmi sonrasinda kanama kac gun suruyor?

moda tas ogrt

İkiz annesi 👩‍👧‍👦❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
3.263
5.832
358
Arkadaslar geçen hafta perşembe günü rahim filmi çekildi, çok ağrılı oldu benimkisi, tüplerimden birisi tikaliymis . Ama hala kanamam devam ediyor. 10 günü geçti. Normal mi sizce?

Arkadaslar geçen hafta perşembe günü rahim filmi çekildi, çok ağrılı oldu benimkisi, tüplerimden birisi tikaliymis . Ama hala kanamam devam ediyor. 10 günü geçti. Normal mi sizce?

Benden de o film istendi canım . Anestezili yaptırmak sence daha iyimi olur ? Yoksa dayanılırmı ? Başlığı görünce sormak istedim

Benden de o film istendi canım . Anestezili yaptırmak sence daha iyimi olur ? Yoksa dayanılırmı ? Başlığı görünce sormak istedim

Benimkisi ağrılı oldu ama, çok kısa sürüyor 1-2 dk o yüzden dayanılmayacak bir ağrı değil. Yok yere anestezi almayın bence. Bir de bazılarında hiç ağrı olmuyor. Benden önceki, ve benden sonraki bayanlar azıcık ayy falan dediler sadece

Tüpler tıkalı çıkarsa laparoskopi ameliyat olmak mı gerekiyor ?

2 gun once yaptirdim bilgi vereyim. Cok agrili oldu neye ugradigimi sasirdim ilk 2 kutu ilaci rahim geri puskurttu 3. De igne gb bisey var o degisti kucuk taktilar ilaci verdiklei anda ben refleks olarak cigligi bastim cok agrili ve aciliydi sancim ciktgimda 2 saat kadar devam etti. Resmen titredim. Bayilcaktim. Ama benden oncekiler hic gik cikarmadilar cnku odada bekliyordum helal olsun galiba sizin aci esiginize bagli dogumda da ben cok bagirmistm canim cok tatli galiba cogu kisi tikaliysa agrir diyor ama benimkiler acikmis yine de dehsetti

Kanamam da 2 gun surdu bugun 3
Gun cok az kahverengi

Merhaba yaklaşık 2 saat önce çektirdim çok fazla ağrım olmadı sağ tüp tıkalı çıktı doktorum hamile kalmam için çok fazla sorun teşkil etmez dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…