Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi tekrarı ve yumurta çatlatma tedavisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mavispreyboya

Ve şarkımdaki kuş öldü. Koruyamadı ellerim..
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
3.260
6.468
78
Hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle kızlar ben yaklaşık 3 buçuk ay önce hsg çekildim bir tüpüm tıkalı şimdi tekrar çekilmesi gerektiğini söyledi doktorum ve kan tahlili istedi ona göre yumurta çatlatma tedavisine başlayacak benim sorum rahim filminin tekrarlanma süresi kısamı sizce ve ikinci kez olunca bi zarar verirmi doktorum vermez dedi bide panik bi insanım tekrar rahim filmi istenmesi endişelendiriyor beni umudumu da iyice yitirmeye başladım sürekli bi tedavi bi işlem artık çok yoruldum kimseyede bişey anlatamıyorum eşim destek oluyor sağolsun ama en azından o pozitif kalabilsin diye hep olumlu şeyler söylüyorum ama doktorlar hep ihtimaller üzerine konuşuyor çok yıprandım bu süreçte belki ben abartıyorum bilmiyorum ama bazı şeyler ağır gelmeye başladı biraz içimi de döktüm kusura bakmayın uzun oldu

Bazen anestezisiz olunca ağrı oluyo kasılma oluyo kapalı çıkabiliyo öyle mi acaba dedim ama anesteziliyse gerçekten tıkalıdır. Insallah 2.yle açılır
Acı eşiği yüksek bi insanım acıya dayanırım ama anksiyetem var o yüzden anestezili çekiliyorum canım bu hafta tekrar çekilecem inşallah açılmıştır hayırlı olsun sizede Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim vesile olsun inşallah size de hsg.

Merhaba ben dün gebelik testi yaptım silik bir çizgi gözüküyor gogus hassasiyetim başladı belim ağrıyor ve lekelenme ile beraber batma var kasıklarım da sizce gebelik varmı yüzümde sivilce doldu

Eklentiler

• IMG_20210507_001352.webp
    13 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…