rahim filmi ve asılama

bbeydam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
345
0
96
İstanbul
bugun dra gıttım önce rahim filmi sonrada asılama deneyelim dedi napıcamı bılmıyorum yardım edın ltfn
anadolu yakasında rahim filmi ceken dr tavsıyelerınıze ıhtıyacım var

cnm ben maltepede cektırdım maltepe tıp merkezınde sen nerdesın yakınmı sana.. cok ılgılenıyor bence gıt tavsıye ederm doktorumun adıda rukiye hanımdı bence bı düşün

merhaba hiç korkma ben yaptırdım çok şükür,tıkalı değilmiş.o filmi çektirdikten sonra bebek olma ihtimali daha fazla demişti doktor.

cnm ben maltepede cektırdım maltepe tıp merkezınde sen nerdesın yakınmı sana.. cok ılgılenıyor bence gıt tavsıye ederm doktorumun adıda rukiye hanımdı bence bı düşün

slm cnm ben pendik te oturuyorum
doktorum pendik şifa hastanesine gıt dedi rahim filmi için
aşılama yı da nenehatun hastanesi yapıyomus zaten.
maltepe de yakın sayılır bana tavsiyen için tesekkür ederım cnm
bakalım hayırlısı neyse o olsun hepımız icinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bugun dra gıttım önce rahim filmi sonrada asılama deneyelim dedi napıcamı bılmıyorum yardım edın ltfn
anadolu yakasında rahim filmi ceken dr tavsıyelerınıze ıhtıyacım var
selam ben de çektirmem gerek maltepede oturuyorum..nerede ne kadara çektirdiniz ??

maltepe üi. hastanesinde mi ?? doktorum orda ama burda çektirme burda pahalı dedi bana...

aşılama oldunuzmu hemen rahim filminde sonra oksa bir süre beklediniz mi ???

slm cnm ben pendik şifa da çektirdim 180 tl ye.aşılama olmadım daha düşünüyorum
adet olunca gel dedi dr bana ama karasızım bakalım hayırlısı olsun.
kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5

ben maltepe tıp merkezine sordum . özel ödeme 300 tl... ssk olunca 175 tl + 19 tl muayene oluyormus... 1-2 gün önce radevu alınıyormuş..bakalım adet olyımmm da yaptırırım heralde..peki şeyi biliyormusun ciddi bir tıkanıkllık yok ama belki ufak tefek ıkanıklık vs varsa onları açıyorsa da hamilelik kolaylaşırmı ki ? prespeed kullandınmı hiç ?? aşılama bir doktor yapalım dedi bir doktorda direk tüp denneyin aşılama zaman kaybı olur dedi . eşimin 77 milyon sperm sayısı ama %90 hareketsiz sayısı.. vücut yapıyormıuş...
hazirandan beri deiyoruz ama ağırlıkla 2-3 aydır deniyoruz..aCELe etmesekmi ki diyorum ama ben 29 eşim 34

off yaa kafam acayip karışık...
senin sorun ne??

kızlar hsg yi tam teşekküllü bir hastanede çektirin
tıp merkezlerinden uzak durun

ben ilk rahim filmimi tıp merkezinde çekildim
tüpüm tıkalı çıktı aylarca neler yaşadım ben ya

dün de bir hastanede tekrar çekildim
ikiside açık bi sorun yok

50 lira 100 lira fazla olsun iyi bir yer olsun
ne zorlukla çektiriyoruz dünyanın parasını veriyoruz
bari acıyı çektiğimize değsin

ArkadaŞlarrrrrrrrrrrrrrr yarın

(tÜp bebek fıyatlarında ındırım ıstıyoruz )

topıĞınde maıl gÜnÜ lÜtfen topıĞe uĞrayıp hazırlanan dılekÇeyı gereklı yerlere maıl olarak atarmısınız

lÜtfen herkese haber verelım

kaydirigubbakcemile5

merhaba bbeydam,
ben de bugün pendik sifa da hormon testi yaptırdım burcak hn doktorum salı günü de rahim filmi için çağırdı.senin de pendik sifa da cektirdigini görünce agrın olup olmadığına dair bilgi almak sitedim.yardımcı olabilirsen sevinirim .

ben de hsg çektirdim iki tüp de açık çıktı. dr. aşılama diyor. aslında bende de eşimde de problem yok benim yumurtam 18 mm kadar ulaşıyor eşimin sperm sayısı 94.600 %75 hareketli ama olmuyor işte . ne yapacağımı şaşırdım açıkçası. nedeni ne bilemiyorum.Allahım ihsan eder inşallah bena ve yanı sıra tüm bebiş istiyenlere.

Ben Koşuyolu Medipolde rahim filmi çektirmiştim ama anestezi ile öbür türlü biraz zor oluyormuş korktum narkoz aldım.

slm cnm benim drumda burçak hanımdı çok tatlı bı dr.
tüpler açıksa ağrı olur tıkalıysa bısey hıssetmezsin demisti
öylede oldu cok kısa süren bir ağrı toplam 1 dakka bıle sürmedi acı sı.daha snra kasık ağrısı oldu ama ağrı kesici iğne yapıolar oda fazla sürmüyo.
yanı gıt hıç korkma kendını sıkma hemen bıtıo ztn.tüpler açık olsunda o acı çokta önemlı deıll yanı dayanırsın.

umarım ağrım olur o zaman .:kafamçokkarıştı
çok teşekkürler yardımın için dayanıcaz artık yeter ki bebiş olsun napalım onun için değer ...

bende 3 ay önce hsg çktirdim ve hiç tıkanıklık yoktu 3 aydır tedavi ile deniyoruz ama olmuyor maalesef bu ayda olmazsa doktorumuz aşılama yapacağız dedi umarım bu ay hamile kalırım:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…