Teşekkür ederim cnmherkesin bünyesi farklı rahim filmide etki etmiş olabilir, ilaçlar ve mevsim geçişleride adet düzenlerinde şaşma yapabiliyor.
Benim gibi olup 3 ay da hamile kalan varmıBen 11 Mayıs'ta adet olduktan sonra 17 Mayıs'ta rahim filmi çekildim doktorum bana sol tüpün kapalı sağ tüp açık dedi ve rahim ortada olmasi gerekken saga kaymış biraz dedi ama onun bişey olmicagini söyledi şuan 3 ay bişey kullanmadan deniyoruz ve 1 Haziran'da tekrar adet oldum gunumden çok erken oldu benim gibi olan varmı
başka bir sorun varmı eşinizde ve sizde çünkü rahim filmi çekilmenin gebe kalmaya pek etkisi olduğunu sanmıyorumBenim gibi olup 3 ay da hamile kalan varmı
İnşAllah en kısa zamanda alırısınız güzel haberiEşimde yok benim bir tüp kapalı sadece birde rahimde biraz kayma var dedi ama bu sorun değil dedi doktor
İnşallah cnmİnşAllah en kısa zamanda alırısınız güzel haberi
Merhaba,ben sormuştum doktora o ay için korun,ilaç veriyoruz ne de olsa,ne olur ne olmaz demiştimerhaba.. Rahim filmi Çekildikten sonra ilk ay korundunuz mu acaba? şimdi film sonrası 3-4 gün birlikte olma diyorlar ve antibiotik veriyorlar ya o değil ama Çocuk o ay olmasın diye korundunuz mu?
radyasyon aldık diye
rahim filminden ne kadar sonra hamile kaldınız acaba?Merhaba,ben sormuştum doktora o ay için korun,ilaç veriyoruz ne de olsa,ne olur ne olmaz demişti
Henüz cektirmedim pazartesi gününe randevu oluşturduk,ben de merak ediyorum sonrasında hamile kalıp kalamayacağımırahim filminden ne kadar sonra hamile kaldınız acaba?
Canım merhaba sadece tıkalı mı sıvıda varmıymış benimde sol tıkalı sağ açık ocakta çekildim gebelik oluşmadı daha ama bende pko var eşimdede sorun vardı onlar içinde tedavi gördük dün aşılama yaptırdım bide onu deneyelim dedik inşallah tutar bekliyorum benim doktorum tek tüple hamile kalırsın dedi banaBen 11 Mayıs'ta adet olduktan sonra 17 Mayıs'ta rahim filmi çekildim doktorum bana sol tüpün kapalı sağ tüp açık dedi ve rahim ortada olmasi gerekken saga kaymış biraz dedi ama onun bişey olmicagini söyledi şuan 3 ay bişey kullanmadan deniyoruz ve 1 Haziran'da tekrar adet oldum gunumden çok erken oldu benim gibi olan varmı
Hayır korunun diye bişey demedi doktormerhaba.. Rahim filmi Çekildikten sonra ilk ay korundunuz mu acaba? şimdi film sonrası 3-4 gün birlikte olma diyorlar ve antibiotik veriyorlar ya o değil ama Çocuk o ay olmasın diye korundunuz mu?
radyasyon aldık diye
rahim filminden sonra 3-4 ay içinde hamile kalan cok insan var.inş seninde olur tek tüp cok sorun değil eşinde yoksa olur inşallah hepimizinBenim gibi olup 3 ay da hamile kalan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?