• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi

Canım benim dediğim medikapark anestezili fiyatı bu şekilde demişlerdi diğerlerini bilmiyorum ama anestezisiz çektireceksen zaten tıp fakültesi va ücretsiz çekiyor
Merhaba bnde bu ay hsg çektirdim ve benimde 2gun gecikmem var acaba sizde de hemen tuttuğunda ne gibi belirtiler vardi

Hsg den korkmanıza gerek yok adet sancısı gibi ve çok kısa sürüyor ayrıca özelde çok pahalı oluyor tavsiyem tıp fakültesinde çektirin ben ücretsiz çektirdim sadece erken tarihe randevu almak için özel randevu aldım 800 tl ona verdim . Özelde 30-40 bin
Hangi özelde 30-40 bin ben daha 3-4 ay önce 7.500’e çektirdim 😄😄

Ay çok teşekkürler hahahaha bende o fiyatu duyunca tıp fakültesinde ücretsiz çekildim 1 ay sonrada hamile kaldım
Hadi ya gözün aydın canım sağlıcakla gelsin bebişin 🥰
Bende pazartesi randevu aldım kadın doğuma hemen çekiyorlar mı 1 yıl dolmuş muydu senin

Ay yok 3 ay olmuştu 😂 çekerler çekerler sen özellikle iste ama
Ya benimde bebek olmadı 3. Ayım 2 aydır lekelenme şeklinde regl oluyorum kanama bile olmuyor çektirmem lazım şehir hastanesinden randevu aldım istanbuldayım ben buraya gelin geldim memleketimde yaptırayım dedim burda bilmiyorum hiç biyer 🥹 senin doktorun kimdi üniversitede canım

Ya benimde bebek olmadı 3. Ayım 2 aydır lekelenme şeklinde regl oluyorum kanama bile olmuyor çektirmem lazım şehir hastanesinden randevu aldım istanbuldayım ben buraya gelin geldim memleketimde yaptırayım dedim burda bilmiyorum hiç biyer 🥹 senin doktorun kimdi üniversitede canım
Mersin üniversitesinde prof Hüseyin durukana gittim çok iyi bir doktor

Back
X