Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba cnm özelde anestezili çekilio. Devlette genelde anestezisis çekilio die biliyorum. Ben de çektirdim özelde bi 4 ay olmuştur. Anesztezili olduğu için hiç bişey hissetmiosun. Çok kısa bi işlem 20 25 dk sürüyo. Ameliyathanede çekilio. İşlem biter bitmez uyandırıolar. Yukarı odaya çıkartıolar. Bi 15 20 dk sonra çıkıosun.Arkadaşlar merhaba rahim filmi nasıl çekiliyor genel anestesi veya lokal anestezi vb yapıyorlar mı biri detaylıca anlatabilir mi
ben de özelde yaptırdım ama anestezisiz oldu. işlem 3 dk falan sürdü. dayanılmaz bi ağrı değil kısa süreli adet sancısı gibi oluyor. anesteziye gerek yokmuş hiç illa anestezili olsun diye uğraşılacak bi işlem değil bence. sedyeye uzanıyorsunuz smear testi yaparken taktıkları aparattan takıyorlar bi ilaç sıkıyor. o ilaç sıkılınca hafif bi ağrı oluyor. sonrasında işte sağa dön sola dön diyor bitiyor. sonucu da 5 dk bekledik verdiler çıktık girişimiz çıkışımız 20 dk falan olmuştur en fazla.Arkadaşlar merhaba rahim filmi nasıl çekiliyor genel anestesi veya lokal anestezi vb yapıyorlar mı biri detaylıca anlatabilir mi
Anestezisis 19 eylul de oldum saliselik bir batma oluyor ilaç veriliyorken bakın saniye bile sürmüyor keskin bir batma .3 kere toplamda ilaç veriyor o esnada acı oluyor okadar sonra acı vs kalmıyor benim kanamam da olmadiArkadaşlar merhaba rahim filmi nasıl çekiliyor genel anestesi veya lokal anestezi vb yapıyorlar mı biri detaylıca anlatabilir mi
3 ay once devlette yaptırdım devlet anestısız yapıyo ozelde istersen anestızılı yaptıra bılıyosun çatal muyanesi gibi ekstra ilaç verıyolar sadece o biraz agrı yapıyo ama sanıyelık dayanamıcak bi agrısı yok adet agrısı gıbı vurup geçıyo sonrasında antebiyotık ve agrı kesıcı kullanıyosun ıkı gun hafıf agrım oldu okadar ama dayanamam diyosan anesteziliyi tercih etArkadaşlar merhaba rahim filmi nasıl çekiliyor genel anestesi veya lokal anestezi vb yapıyorlar mı biri detaylıca anlatabilir mi
Merhaba ben de bugün hastaneye gittim rahim filmi çekilmek istediğimi söyledim3 ay once devlette yaptırdım devlet anestısız yapıyo ozelde istersen anestızılı yaptıra bılıyosun çatal muyanesi gibi ekstra ilaç verıyolar sadece o biraz agrı yapıyo ama sanıyelık dayanamıcak bi agrısı yok adet agrısı gıbı vurup geçıyo sonrasında antebiyotık ve agrı kesıcı kullanıyosun ıkı gun hafıf agrım oldu okadar ama dayanamam diyosan anesteziliyi tercih et![]()
Valla benım butun testlerım yapılıydı ben randevu aldım ertesı gunede rahım fılmıne randevu bulmuştum hemen sağlık ocagı hormon testı yapmıyo ama bildiğim kadarıylaMerhaba ben de bugün hastaneye gittim rahim filmi çekilmek istediğimi söyledim
Yarın infertilite bölümüne gel dedi
Sperm testi istedi birde hormon testi yaptır dedi hormon testini sağlık ocağında yaptırsam olur demi birde muayene edeceklerini söyledi ne zamana gün verir acaba çok uzun suruyormu
Gittim bugün bu ay dolu dedi diğer aya gel diyor sürekli böyle atlatacaklarsa yani canım sıkıldıValla benım butun testlerım yapılıydı ben randevu aldım ertesı gunede rahım fılmıne randevu bulmuştum hemen sağlık ocagı hormon testı yapmıyo ama bildiğim kadarıyla
Nasıl doluyo günlük açılıyo dıye bılıyorum randevuları hangı hastane belkı hastaneden hastaneye degısıyodurGittim bugün bu ay dolu dedi diğer aya gel diyor sürekli böyle atlatacaklarsa yani canım sıkıldı
Sehir hastanesi ayda 4 hasta falan alabiliyormuşNasıl doluyo günlük açılıyo dıye bılıyorum randevuları hangı hastane belkı hastaneden hastaneye degısıyodur
Ben Zeynep kamıl de cektırdım hergun 6 7 kişi ye çekıyolarSehir hastanesi ayda 4 hasta falan alabiliyormuş
Tavsiyem araştır para konusu sıkıntı degıl se özellere felan da bak ben bişey yoktur dedım tüpte tıkanıklık rahımde yapışıklık çıktı şükür ilaçla açtılarNasıl doluyo günlük açılıyo dıye bılıyorum randevuları hangı hastane belkı hastaneden hastaneye degısıyodur
Bana diğer ay gel dediler ins o ayda cektirebilirim birde kızlar birsey sprcam hormon testi yaptırdım tani yazan yerde menstrüasyonun aşırı sık düzensiz olması yazio ne demekHer hastane farklı ben devlette çektirdim aneztezili çektiler çok ilgililerdi 20 dk felan sürdü toplam çok az pede damla damla kanamam oldu sulu pembe şeklinde azda ağrım oldu ama akşama birşeyim kalmadı geçti hemen ağrı sızı yani devlette günler oluyor doktorlar 4 kişi alıyorlar aynı Güne sadece haftanın belli günlerinden çekildiği için de ben 2 ay sonraya randevu alabilmiştim yoğunluktan ama gayet temiz çıktı sonucumda bence geç kalmadan çektirmelisin
Siz nerde çektirdiniz rahim filmini İstanbul Anadolu yakasında yaşıyorum bende orda birşey arıyorumben de özelde yaptırdım ama anestezisiz oldu. işlem 3 dk falan sürdü. dayanılmaz bi ağrı değil kısa süreli adet sancısı gibi oluyor. anesteziye gerek yokmuş hiç illa anestezili olsun diye uğraşılacak bi işlem değil bence. sedyeye uzanıyorsunuz smear testi yaparken taktıkları aparattan takıyorlar bi ilaç sıkıyor. o ilaç sıkılınca hafif bi ağrı oluyor. sonrasında işte sağa dön sola dön diyor bitiyor. sonucu da 5 dk bekledik verdiler çıktık girişimiz çıkışımız 20 dk falan olmuştur en fazla.
sonomedte çektirdim. gayet memnun kaldım. tavsiye ederim.Siz nerde çektirdiniz rahim filmini İstanbul Anadolu yakasında yaşıyorum bende orda birşey arıyorum
Orayı bende duydum ama fiyatı çok fazla geldi karşıda hekimoğlu diye biryer var 3000tl dedi orayı düşünüyorum şuansonomedte çektirdim. gayet memnun kaldım. tavsiye ederim.