Rahim Filmi

Butterlyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
88
15
3
28
Arkadaşlar merhaba rahim filmi nasıl çekiliyor genel anestesi veya lokal anestezi vb yapıyorlar mı biri detaylıca anlatabilir mi

Arkadaşlar merhaba rahim filmi nasıl çekiliyor genel anestesi veya lokal anestezi vb yapıyorlar mı biri detaylıca anlatabilir mi
Merhaba cnm özelde anestezili çekilio. Devlette genelde anestezisis çekilio die biliyorum. Ben de çektirdim özelde bi 4 ay olmuştur. Anesztezili olduğu için hiç bişey hissetmiosun. Çok kısa bi işlem 20 25 dk sürüyo. Ameliyathanede çekilio. İşlem biter bitmez uyandırıolar. Yukarı odaya çıkartıolar. Bi 15 20 dk sonra çıkıosun.

Ben bu sabah yaptırdım özel hastanede. Damardan uyuttular cok kisa Bi işlem 15-20 dakika sürmüş. Hafif hafif kanamam var bi de adet ağrısı var. Anestezili yaptircaksan eğer asla korkulacak Bi işlem değil ama anestezisiz yaptircaksan bilgim yok

ben de özelde yaptırdım ama anestezisiz oldu. işlem 3 dk falan sürdü. dayanılmaz bi ağrı değil kısa süreli adet sancısı gibi oluyor. anesteziye gerek yokmuş hiç illa anestezili olsun diye uğraşılacak bi işlem değil bence. sedyeye uzanıyorsunuz smear testi yaparken taktıkları aparattan takıyorlar bi ilaç sıkıyor. o ilaç sıkılınca hafif bi ağrı oluyor. sonrasında işte sağa dön sola dön diyor bitiyor. sonucu da 5 dk bekledik verdiler çıktık girişimiz çıkışımız 20 dk falan olmuştur en fazla.

Echomar görüntüleme merkezinde çektirmiştim ben birkaç ay önce. Kullanılan cihaz c kollu cihazmış diğerleri gibi ağrılı değilmiş bu yüzden anestezisiz yapıyorlar genelde. Benim ağrım şiddetli bir adet sancısı gibiydi. 5 dakika sürdüğü için dayanılmayacak bir şey asla değildi. Bünyeden bünyeye değişir tabi.

Back
X