Canım bence t rahim gibi benimkine benzettim atarım özelden sana ben t rahim olduğumu bilmeden önce düşükler yaşadım en son t rahim çıkınca bir profesöre gittim bu rahimle gebe kalman bile mucize olmuş dedi ve beni histeroskopi ye aldı ameliyat ile düzeltti ve şuan hamileyim t rahim hem gebeliğe engel hemde oluşsa bile düşük sebebidir mutlaka 3 4 doktora göster filmi çünkü benim filmi çeken doktor normal demişti ben görüntüye baktım bu t rahim dedim sonra 3 4 farklı doktora gösterdim hepsi t rahim demiştiMerhaba herkese
Bugün hsg çektirdim. Sağ tüpüm tıkalıymış, açıldı dedi. Ancak diğer insanların hsglerine baktığımda rahmimin şeklinin değişik olduğunu gördüm. Doktor şekille ilgili hiçbir şey dememişti. Sizce T rahim mi bu ya da küçük bir rahim mi? Yani gebelik olursa düşük vs. Olur gibi yorumlar okudum. Anlayan yardımcı olabilir mi lütfen
Eki Görüntüle 3615379
Tüpler açık ama rahim görüntüsü değişik duruyor buna t rahim deniliyor du sanırım onunda bir gebeliğe engel bi durum olduğunu duymuştum yalnıs hatırlamıyorsam.Bende yeni çektirdim rahim görüntüsünü gösterip bebeğin yerleşim yerinde rahimde bir sorun yok demişti hemşireMerhaba herkese
Bugün hsg çektirdim. Sağ tüpüm tıkalıymış, açıldı dedi. Ancak diğer insanların hsglerine baktığımda rahmimin şeklinin değişik olduğunu gördüm. Doktor şekille ilgili hiçbir şey dememişti. Sizce T rahim mi bu ya da küçük bir rahim mi? Yani gebelik olursa düşük vs. Olur gibi yorumlar okudum. Anlayan yardımcı olabilir mi lütfen
Eki Görüntüle 3615379
Başka bir doktorada gösterin rahim filmi nasıl çekiliyor zor mu benimde 5 ay bu ay inşallah olur olmazsa rahim filmi dedi doktorMerhaba herkese
Eki Görüntüle 3615379
Evet gerçekten şekli değişik duruyor. Göstereyim en iyisi başka doktora çok teşekkürlerCanım bence t rahim gibi benimkine benzettim atarım özelden sana ben t rahim olduğumu bilmeden önce düşükler yaşadım en son t rahim çıkınca bir profesöre gittim bu rahimle gebe kalman bile mucize olmuş dedi ve beni histeroskopi ye aldı ameliyat ile düzeltti ve şuan hamileyim t rahim hem gebeliğe engel hemde oluşsa bile düşük sebebidir mutlaka 3 4 doktora göster filmi çünkü benim filmi çeken doktor normal demişti ben görüntüye baktım bu t rahim dedim sonra 3 4 farklı doktora gösterdim hepsi t rahim demişti
Evet tüpler açıldı ama rahim şekliyle ilgili bir şey demedi doktor. Aslında sağ aşağı doğru üçgenleşiyor şekli ama küçük de bilemedim.Tüpler açık ama rahim görüntüsü değişik duruyor buna t rahim deniliyor du sanırım onunda bir gebeliğe engel bi durum olduğunu duymuştum yalnıs hatırlamıyorsam.Bende yeni çektirdim rahim görüntüsünü gösterip bebeğin yerleşim yerinde rahimde bir sorun yok demişti hemşire
Göstereceğim ama şekli hafif üçgene de benziyor ya emin olamıyorumT rahim bi görünüyor. Başka bir doktora daha gösterin isterseniz.
Ben yorumları okuduğum için korktum, biraz da panik bir insanım o yüzden anestezili çekildim. Zor geçti diyemem, çekildikten bi kaç saat sonra ağrı oldu ama şu an iyiyim. Bence beklemeden çektirin kafanız rahat eder. Ben de korkup 1 yıl bekledim, keşke önceden çektirseydim diyorumBaşka bir doktorada gösterin rahim filmi nasıl çekiliyor zor mu benimde 5 ay bu ay inşallah olur olmazsa rahim filmi dedi doktor
Devlettemi olduEvet tüpler açıldı ama rahim şekliyle ilgili bir şey demedi doktor. Aslında sağ aşağı doğru üçgenleşiyor şekli ama küçük de bilemedim.
Göstereceğim ama şekli hafif üçgene de benziyor ya emin olamıyorum
Ben yorumları okuduğum için korktum, biraz da panik bir insanım o yüzden anestezili çekildim. Zor geçti diyemem, çekildikten bi kaç saat sonra ağrı oldu ama şu an iyiyim. Bence beklemeden çektirin kafanız rahat eder. Ben de korkup 1 yıl bekledim, keşke önceden çektirseydim diyorum
Hayır özelde çektirdim. Devlet anestezi vermiyo bildiğim kadarıylaDevlettemi oldu
bende özele gideyim o zaman bizim buradaki devlette yapmıyorHayır özelde çektirdim. Devlet anestezi vermiyo bildiğim kadarıyla
İnşallah hamile kalırımda çektirmem yaHayır özelde çektirdim. Devlet anestezi vermiyo bildiğim kadarıyla
Bazılarının da hiç acımıyor. Belki dayanırsınız anestezi almadanbende özele gideyim o zaman bizim buradaki devlette yapmıyor
Bulunduğum yetdeki devlet hiç yapmıyor ki olmazsa başka bölgelere sorayım bende kalp rahatsızlığı var o yüzden anestezi isterim canım bide acı duyarsam mide bulantısı çok olurBazılarının da hiç acımıyor. Belki dayanırsınız anestezi almadan
Çok geçmiş olsun, kolaylıkla olup bitsin temizceBulunduğum yetdeki devlet hiç yapmıyor ki olmazsa başka bölgelere sorayım bende kalp rahatsızlığı var o yüzden anestezi isterim canım bide acı duyarsam mide bulantısı çok olur
Çok geçmiş olsun, kolaylıkla olup bitsin temizce
Ben kendimi bostan yere çok korkuttum.bir kez 2020 yılında anestezili çekinmistim korktuğum için.Bu sefer daha geçen cuma çekindim anestezi olmadan devlette çekindim emin ol bostan yere yorumları okuya okuya korkutmusum kendimi.girdim 2 dakka anca sürmüştür işlem.sadece spekulum takarken birazcık aci oluyor ama dayanilmayacak derece birsey değil birde o sıvıyı rahime gönderince adet sancısının biraz fazlası oluyor ama o durum 1 2 dakka anca sürüyor korkutmayın hiç kendiniziDevlettemi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?