Rahim Filminden Korkmayın..!

tacsizprenses

Bir DiLeK TutTuMmm (:
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2006
6.246
1.616
373
Merhaba..

Bu başlığı açmamın sebebi çoooooook korkup , korktuğum gibi olmaması. Elbette herkes de farklı oluyordur ama ben çooook korkuyordum. Bu sabah anestezi alarak çekildim.Ağrılarım oldu biraz ilk bir kaç saat ama şuan iyiyim mide bulantılarım dışında :confused:

Yani nette öyle korkunç şeyler var ki insan korkuyor ve deli gibi acaba öyle mi oluyor böyle mi oluyor diye bitiriyoruz kendimizi. Çok korkarak girdim. Anestezi aldığım için bir şey hissetmedim elbette ama yine de korktum.Çok şükür iyi geçti. Sol kapalı sağ açık. Umarım buradan sizinle güzel haberleri paylaşmayı da nasip eder Rabbim.

Bir de ben bir şey sormak istiyorum tecrübeli arkadaşlara , doktorum korun korunma bu ay için bir şey demedi. Korunmam gerekiyor mu anestezi radyasyon aldığım için..

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

bende bu ay çektirdim rahim filmi. herkes birşeyler söylüyor. ama benim doktorum da korunma demedi. ve bilgili kişilerin yazılarını okudum bazı doktorların falan. hamile kalmanın sakıncası yokmuş. hatta bu işlemi daha kolay hamile kalınsın diye de yapıyorlar. kanallar açıldığından filmden sonraki 3 ay daha şanslı olunuyormuş. bu filmle ilk aydan hamile kalan çok insan var.

Bende cekinicem rahim filmi ama cok korkuyorum yaziniz biraz rahatlatti ama tedirginim halen
anesteziyle çekmeni tavsiye ederim. doktorlar genelde hemen çekelim diyorlar,kiminde ağrı oluyor kimin de olmuyor. ama herkesin ağrı eşiği farklı. ben de riske atmak istemedim çünkü kendini çok kasarsan tüpler kapalı görünebiliyormuş diye birşey okumuştum. direk anesteziyle çekildim. 15 dakikalığına bayılttılar. hiçbirşey hissetmiyorsun zaten. sonra odaya alıyorlar anestezinin etkisi geçince de taburcu oluyorsun. azcık kanamam oldu açık renkte o gün .sonra yavaş yavaş kesildi. akşamında da sanki adet olcam gibi karnım ağırdı. o kadar. gözünüz korkmasın. kafanız rahat eder. bir de doktor antibiyotik verdi 3 gün içtim. olası bir enfeksiyon ihtimaline karşın.

anesteziyle çekmeni tavsiye ederim. doktorlar genelde hemen çekelim diyorlar,kiminde ağrı oluyor kimin de olmuyor. ama herkesin ağrı eşiği farklı. ben de riske atmak istemedim çünkü kendini çok kasarsan tüpler kapalı görünebiliyormuş diye birşey okumuştum. direk anesteziyle çekildim. 15 dakikalığına bayılttılar. hiçbirşey hissetmiyorsun zaten. sonra odaya alıyorlar anestezinin etkisi geçince de taburcu oluyorsun. azcık kanamam oldu açık renkte o gün .sonra yavaş yavaş kesildi. akşamında da sanki adet olcam gibi karnım ağırdı. o kadar. gözünüz korkmasın. kafanız rahat eder. bir de doktor antibiyotik verdi 3 gün içtim. olası bir enfeksiyon ihtimaline karşın.
Canim cok tesekkur ederm. Dıs gebelik yasadim 3 aydir cok aci cektim. Artik en ufak seye dayanaabilecegimi zannetmiyorum. Regl olmayi bekliyorum halen olmadim. Insallah bende atlatirim hemen. Rabbim herkese sifa versin

Bende cekinicem rahim filmi ama cok korkuyorum yaziniz biraz rahatlatti ama tedirginim halen
bende hsg çekileli 15 gün oluyo ewet öncelikle sunu söyliyim hiç burda yazılan kadar acili ve ağrılı değil bi hastane calısanı olarak bi cok kadın doğumla görüştüm ve görüntüleme merkezlerile görüştüm.bende anestezili yaptırmak istiodum korkularımdan dolayı ama 5 dk bi işlem için aneztezi alıp butun gün narkoz etkisile gezmene gerek yok dendi hatta aç gelin bi deneyelim isterseniz eger korkularınız ağır basarsa anestezi uygalırz dediler.ama ınanki adet sancısından daha hafif bi uygulama ki ben uygulama yaptıgım merkezden cıkıp alısverişe gitmiştim butun günümü dısarda gecirmiştim:) bide dr arkadasım hsg cekilen ay cok onemlidir çalısmaları dahada sıklastır dedi korunmak gerekmiyomuş.

bende hsg çekileli 15 gün oluyo ewet öncelikle sunu söyliyim hiç burda yazılan kadar acili ve ağrılı değil bi hastane calısanı olarak bi cok kadın doğumla görüştüm ve görüntüleme merkezlerile görüştüm.bende anestezili yaptırmak istiodum korkularımdan dolayı ama 5 dk bi işlem için aneztezi alıp butun gün narkoz etkisile gezmene gerek yok dendi hatta aç gelin bi deneyelim isterseniz eger korkularınız ağır basarsa anestezi uygalırz dediler.ama ınanki adet sancısından daha hafif bi uygulama ki ben uygulama yaptıgım merkezden cıkıp alısverişe gitmiştim butun günümü dısarda gecirmiştim:) bide dr arkadasım hsg cekilen ay cok onemlidir çalısmaları dahada sıklastır dedi korunmak gerekmiyomuş.
Canim benm cok tesekkurler. Dıs gebelikten dolayi agir bi igne vurundum. Gebelik riskli bi sure icin.dıs gebeligin tuplere zarari olmusmu ona bakilacakmis. Icimi rahatlattin inanki vok sagol. Insallah bende hemen atlatmak istiyorum. Anestesi zaten beni mahvediyo. Insallah cok acimaz ve biter hemen.tekrar tesekkur ederim

Herkese anestezili öneririm :KK31:
Benim için ölümden beterdi :cry:
Canısı ne zaman cekildin ki ? benim çalıstığım hastanedede hsg çekiliyor ama burdaki dr um kesinlikle burda çektirme dedi burdaki işlem cok ağrılı oluyo demişti.o cihazla alakalı bi durum oluyor eger devlet yada gelişmemiş bi yerde cektirdiysen ewet belki agrısı daha fazla olablioyor.hsg yi görüntüleme merkezlerin de cektirmek daha ii cünki cihazları daha kalıteli cekildiğim yerde sordugumda cok ağrılı bi işlem deniyo sebebi nedir dediğim de kimi merkezlerde metal kullanılıyor kimi merkezler plastik dedi ve metaller pilastiğe göre biraz ağrılı olabiliyor demişti.yani kişiden çok kullanılan cıhazla alakalı olabiliyor :)

Bende çok korktuğum için açtım bu konuyu. İnsanın aklı karışıyor gerçekten. Anestezi alarak yaptırmanı önerebilirim yani hiç bir şey hissetmiyorsun ne bedenen ne ruhen ben uyanık olsaydım zaten işlem esnasında kesin bayılırdım :D

Maaşallah size ;)

Teşekkür ederim gerçekten kafam karıştı çünkü ki hamilelik ilk 3 ay daha yüksek ihtimal e değerlendirmek lazım 1 ay 1 aydır :D :D

Bende çok korktuğum için açtım bu konuyu. İnsanın aklı karışıyor gerçekten. Anestezi alarak yaptırmanı önerebilirim yani hiç bir şey hissetmiyorsun ne bedenen ne ruhen ben uyanık olsaydım zaten işlem esnasında kesin bayılırdım :KK70:
Ahahahah:) bende bayilabilirim sanirim anesteziye gerek kalmadan :))

Canısı ne zaman cekildin ki ? benim çalıstığım hastanedede hsg çekiliyor ama burdaki dr um kesinlikle burda çektirme dedi burdaki işlem cok ağrılı oluyo demişti.o cihazla alakalı bi durum oluyor eger devlet yada gelişmemiş bi yerde cektirdiysen ewet belki agrısı daha fazla olablioyor.hsg yi görüntüleme merkezlerin de cektirmek daha ii cünki cihazları daha kalıteli cekildiğim yerde sordugumda cok ağrılı bi işlem deniyo sebebi nedir dediğim de kimi merkezlerde metal kullanılıyor kimi merkezler plastik dedi ve metaller pilastiğe göre biraz ağrılı olabiliyor demişti.yani kişiden çok kullanılan cıhazla alakalı olabiliyor :)

Özel bir hastanede 2 yıl önce anestessiz berbat

Bende cektirmeyi dusunuyrm son carem hsg filmi cok korkuyrm bende hem aci ckmekten hemde o aci haberi almaktann

Bende cektirmeyi dusunuyrm son carem hsg filmi cok korkuyrm bende hem aci ckmekten hemde o aci haberi almaktann

Korkma arkadaşım. Ki anestezi alır isen zaten acı hissetmiyorsun.Sonuç Rabbim bilir hakkında en hayırlısı ne ise onu nasip etsin Rabbim. ama akılında sürekli açık mı kapalı mı demekten ise çektir kurtul arkadaşım ona göre bir tedavi süreci olur.Belki açık ilaçlar kullanıp hamile kalacaksın neden geciksin..

Back
X