arkadaşlar uzun zamandır internete giremediğim için yazamadım. rahim filmini çektirdim ve film çekilirken hiçbir ağrı hissetmedim. sadece o gün çok hafif karın ağrısı yaşadım. tüplerim açık çıktı . belki de bu nedenle ağrı yaşamadım. doktorum daha sonra klomene başlattı. 1 kutu kullandım ve klomene bağlı olarak kist oluştu. doktor doğum kontrol hapı verdi. sonraki ay tekrar klomen vereceğim yine kist oluşursa klomen tedavisini bitirip aşılama yapılacak dedi. tedavi olmaktan vazgeçtim. hiçbir sorun olmadığı halde hamile kalamıyorum ve her ay ümitsizlik yaşıyorum sıkıldım artık.kendi haline bırakmak istiyorum
merhaba canım benzer şeyleri yaşamışız.Ben de 1 hafta oldu hsg çekileli,son ay ilk kez klomen kullanmıştım günde 2 tane o da bünyeme fazla gelmiş kist yapmış,tüpler açık çıktı ama doktor kist için doğum kontrol hapı verdi o da bende yan etki yapınca alttan fitil olarak progestan verdi şimdi onu kullanıyorum,tekrar geldiğinde yine klomen kullancaz ama bu sefer 1 tane dedi,ben de şimdi senin gibi düşünüyorum Allah korusun başka sıkıntı yoksa niye kist ilaç kist ilaç yapamayımki diyorum kafam karışık yani bakalım bu ay adet olayımda bi ona göre karar vereyim diyorum..