- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi yamukprenses
merhaba kızlar,öncelikle sizden ricam rahim filmi çektirmiş veya çektirmemiş ancak benimle aynı sıkıntıyı yaşamış arkadaşlarımın bana cevap yazmaları.ben 2010 mart ayında 16 haftalık düşük yaptım,3 ay korunmadan sonra tekrar çalışmaya başladık ama olmadı derken bu sene 1 şubatta rahim filmi çekildim,neyse üç dört gün sonra bende garip birşey başladı ve halada devam ediyor.vajinamın sol tarafında sanki birşey var gibi,eşimle ilişkiye girerken hafif acıyor gibi,sanki orada bir et var ve eşimile birlikte olunca oraya değiyor ve hafif acıyor ama dayanılmaz değil.eşimle ilişkiye girmesek bile sol tarafım hep ağrıyor,hatta bacağıma ve kalçama bile vuruyor,sanki bacağımın içinde birşeyler patlıyor gibi oluyor bazen ama öyle şiddetli değil.nisan ayında bu sebeple alakalı değil histereskobi ameliyatıda oldum,ameliyattan sonrada geçmedi.sonraki kontrollerimdede durumu doktora anlattım,birşeyin yok dedi,iltihap olsa o kadar hap kullandım geçerdi,yarada yokmuş.peki bu 6 aydır çektiğim ağrı neyin nesi arkadaşlar.bu herneyse rahim filminden sonra başıma bela oldu,halada hamile kalamadım,sanki sebep bu ağrı neyse oymuş gibi geliyor.lütfen okumakla geçmeyin,benzer bir durum yaşayan varsa benimle paylaşsın akıl versin.