rahim filminden sonra geçmeyen ağrım!

yamukprenses

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
9.220
14.619
498
merhaba kızlar,öncelikle sizden ricam rahim filmi çektirmiş veya çektirmemiş ancak benimle aynı sıkıntıyı yaşamış arkadaşlarımın bana cevap yazmaları.ben 2010 mart ayında 16 haftalık düşük yaptım,3 ay korunmadan sonra tekrar çalışmaya başladık ama olmadı derken bu sene 1 şubatta rahim filmi çekildim,neyse üç dört gün sonra bende garip birşey başladı ve halada devam ediyor.vajinamın sol tarafında sanki birşey var gibi,eşimle ilişkiye girerken hafif acıyor gibi,sanki orada bir et var ve eşimile birlikte olunca oraya değiyor ve hafif acıyor ama dayanılmaz değil.eşimle ilişkiye girmesek bile sol tarafım hep ağrıyor,hatta bacağıma ve kalçama bile vuruyor,sanki bacağımın içinde birşeyler patlıyor gibi oluyor bazen ama öyle şiddetli değil.nisan ayında bu sebeple alakalı değil histereskobi ameliyatıda oldum,ameliyattan sonrada geçmedi.sonraki kontrollerimdede durumu doktora anlattım,birşeyin yok dedi,iltihap olsa o kadar hap kullandım geçerdi,yarada yokmuş.peki bu 6 aydır çektiğim ağrı neyin nesi arkadaşlar.bu herneyse rahim filminden sonra başıma bela oldu,halada hamile kalamadım,sanki sebep bu ağrı neyse oymuş gibi geliyor.lütfen okumakla geçmeyin,benzer bir durum yaşayan varsa benimle paylaşsın akıl versin.

geçmiş olsunn ihmal etme..zararsız bi kist de olabilir..

ama ben sürekli jinekoloğa gidiyorum,kist olsa birinde görmese birinde görürdü diye düşünüyorum.ama doktor ısrarla birşey yok diyor ama ağrım var çok ilginç,ama rahim filminden sonra oluştu bu durum.:44:

merhaba oradan devam edersem bu konumu kimse okuyamayacak,çünkü oraya henüz hsg çektirmemiş arkadaşlarım giriyor genelde,ve yapılan yorumlar arasında benim bu sorum kaybolacak ve mesela benimle aynı şeyi yaşayan bir arkadaş belkide bu yazımı göremeyecek.sizden ricam konunun taşınmaması veya kapanmaması yada başlığın değişerek yine burada kalması,benim için inanın çok önemli bir durum.yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…