Rahim filminden sonra...

yamukprenses

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
9.220
14.619
498
merhaba arkadaşlar ben 1 şubatta rahim filmi çektirdim ve sonrasında birsürü problem yaşadım,aranızda rahim filmi çektirdikten sonra ara kanama yaşayan,vajinasından bacaklarına uzanan ağrısı olan veya başka sorunlar yaşayan oldumu acaba,lütfen yazın arkadaşlar,psikolojik olarak rahatlamaya ihtiyacım var.

bende cmt.çektirecem cok korkuyorum bildiğim kadar 2-3 gün az bir kanama oluyormuşş...
sen anestezili mi çekildin,çekim esnasında neler yasadın??

bende cmt.çektirecem cok korkuyorum bildiğim kadar 2-3 gün az bir kanama oluyormuşş...
sen anestezili mi çekildin,çekim esnasında neler yasadın??

yok canım anestezili çekilmedim,hiç acımıyor korkma canım,sanki adet olacakmışım gibi bir his olmuştu ilaç verilirken,oda 2-3 dk lık bir olay,benim sorunum rahimfilminden sonra 2-3 gün kanamam olup bitti ama bittikten 6 gün sonra kadar tekrar bir kanamam oldu ve beş gün kadar çok az az sürdü ve soltarafımda sanki bişey var gibi hafif ağrıyor ve ayağıma vuruyor.adetim 26 şubatta ama bugün yine kanamam geldi,belki erken adet olucam bilmiyorum ama işte diğer sorunlar olunca kafam karmançorman oldu.

öncelikle çok geçmiş olsun inşallah sonuçların temiz çıkar. bu sitede okuduğum kadarıyla rahim filminden sonra genellikle sizdeki şikayetler olmuş demekki normal bişey olması bende düşünüyorum çektirmeyi ama erken diyolar dr lar bu 6. ayımız hala bebiş yok Siz ne kadar beklediniz ve hangi hastanede yaptırdınız? ben istanbuldayım genellikle fındıkzadede radyomar diye bi yer varmış memnun kaldıklarını söylüyolar kızlar.

bende cektirdim rahim filmi ama sizin bahsettiginizle ayni mi bilmiorum ulturasonla cekilmiormu bu filmler ???rahimden kamera koyup??? bole degilmi?

genelde filmden sonra 2 gün kadar kanaması olan arkadaşım çok var ama sonra kanaması durpta beş gün sonra tekrar kanaması olan yok sanırım,inşaallah rahim filmi çekildiğim için ekstra kanamam olmuştur,çok korkuyorum çünkü,yarın jinekoloğa gidicem off
bende cektirdim rahim filmi ama sizin bahsettiginizle ayni mi bilmiorum ulturasonla cekilmiormu bu filmler ???rahimden kamera koyup??? bole degilmi?

hayır canım ultrasonla çekilmiyor,o dediğin ultrason filmidir,bizim dediğimiz,alttan size ilaç veriyorlar ve normal film çeker gibi çekiyorlar,yani rahime kamera falan koymuyorlar,ama öyle acı falan çekmiyorsun tatlım,sadece adet olacakmışsın gibi bir sancın oluyor o kadar,en azından bende öyle oldu.5 dakikalık bir işlem.

hayır canım ultrasonla çekilmiyor,o dediğin ultrason filmidir,bizim dediğimiz,alttan size ilaç veriyorlar ve normal film çeker gibi çekiyorlar,yani rahime kamera falan koymuyorlar,ama öyle acı falan çekmiyorsun tatlım,sadece adet olacakmışsın gibi bir sancın oluyor o kadar,en azından bende öyle oldu.5 dakikalık bir işlem.[/QUOTE]

anladim sagol bilgin icin ALLAH SIFA VERSIN(AMIN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…